0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Alku, elämäsi viimeinen uusi alku?

Miksi minä, ammattilainen, tarvitsen valmennusta tai valmentajan?

No, jokainen tietää, että itsekseen toimiminen, omista tavoista kiinnipitäminen, vaatii kuria ja selkärankaa. On helpompaa lipsutella menemään ja olla mukavuusalueella. Pikkuhiljaa huomaatkin kertyviä extrakiloja ja kiristäviä vaatteita. Mutta, kun on joku tsemppari, on helpompi pysyä ruodussa. Tätä palvelua tulen itse jatkossa tarjoamaan, siksi siihen on ensin hyvä tutustua myös asiakkaan puolelta. 

Elä niin kuin opetat.


 

Alku- nettivalmennus antaa hyviä näkökulmia ja oppejakin. Tiedän kyllä miten tulee syödä ja liikkua, jotta keho voi hyvin ja sen koostumus on myös oikeanlainen. Mutta, toteutus onkin välillä se toinen juttu ja joskus kolmaskin, kun omat tavat alkavat lipsumaan tai puuduttamaan. 

Alku- valmennuksen sivuilta:

Alku.fi® nettivalmennus on supersuosittu, tehokas ohjelma painonhallintaan ja hyvinvointiin. Valmennuksen aikana opit koostamaan ateriasi fiksusti: Alkua noudattamalla voit laihtua, nähdä positiivisia muutoksia vartalossasi sekä voida energisemmin nopeasti. Tunnet hyviä tuloksia jo viikossa, mutta samalla opit uusia tapoja, joista on iloa loppuelämän.

Kukka Laakso

Kukka on Alku-valmennuksen perustaja, valmentaja, kuntokirjailija, kahvakuulakouluttaja sekä kolumnisti. Kukka on tehnyt töitä elämäntapamuutosten, painonhallinnan, liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuoden ajan.

Jussi Jaurola

Jussi on ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja (Trainer4you: Ravintovalmentaja, FAF Personal Trainer), joka vastaa valmennusten ravitsemusohjeista ja asiantuntemuksesta.

Jussin valmennusfilosofia pohjautuu Helsingin yliopiston ravitsemustieteiden perusteiden, Precission Nutritionin, Institute of Integrative Nutritionin, lukemattomien koulutusten ja seminaarien lisäksi tutkittuun viimeisimpään tietoon sekä asiakkaiden kokemuksiin. Jussi on tehnyt paljon valmennustyötä myös yritysten sekä urheilijoiden parissa.

Alku.fi®- sivulle pääset tästä.

Valmennuksen aikana Kukka ja Jussi antavat selkeät ohjeet päivittäisen ruokavalion koostamiseen. Ohjeet ovat maalaisjärjellä ryhmitellyt, joten omaa kehoa kuuntelemalla on helppo löytää sopivat suhteet hiilihydraatteihin, rasvoihin ja proteiineihin. On myös valmiita reseptejä, mutta ennen kaikkea opetetaan helpolla tavalla itse muokkaamaan omaa ajattelua ja mallia ruokailun suhteen. Painonpudotus ei perustu liikuntaan, vaan oikeanlaiseen syömiseen. Valmennuksessa toki korostetaan liikunnan vaikutusta painonpudotuksessa, mutta välttämätöntä se ei ole. Valmennuksessa siis haetaan eväitä loppuelämän muutokselle, johon kuuluu ihan normaalia ruokaa. Voit syödä kotiruokaa, valmiita annoksia tai vaikkapa ravintolassa- kaiken A ja O on, että opit itse koostamaan ateriasi oikein – ilman sen kummempaa kikkailua.

Ohjeita ruokaan ja liikuntaan tulee reilusti ja viikoittain saat uutta materiaalia, myös henkisellekin puolelle.

 

Kaikki lähtee keittiöstä!

 

 

Alku-ryhmällä on oma suljettu Facebookryhmä. Ryhmän tuki onkin huikeaa. Siellä voit kysellä ruokavaliota askarruttavia kysymyksiä tai ottaa oppia muiden vinkeistä. Myöskin valmentajat Jussi ja Kukka päivystävät ryhmässä ja jakavat tietoutta. Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Pienillä vinkeillä ja ennen kaikkea ryhmän tuella on suuri merkitys, missä tahansa elämäntilanteessa.

Valmennus on nyt hiukan yli puolenvälin ja olen saanut hurjasti uusia vinkkejä ruuanlaittoon, sekä samalla pudotettua muutaman kesällä kertyneen ekstrakilon. Olen myös oppinut ryhmässä, minkälaisia arjen ongelmia ihmisillä on painonhallinnassaan. Jollain on enemmän muutettavaa, jollain muutos vaatii enää pientä hienosäätöä. Kaikki on kuitenkin mahdollista, toteutat vaan annettuja ohjeita.

 

Syöt oikein ja odotat, kuulostaa kivalta, eikö?

 

 
 

Lenkkilippis vaihtuu kohta pipoon. Kivaa syksyn jatkoa ja sitä uutta alkua!

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!