0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Hetken Hengähdys – Päiväretriitti Villa Järvelässä

Päiväretriitti Villa Järvelässä

Hyvinvoinnin retriitit ovat nyt suosittuja. Järjestän hyvinvoinnin viikonloppuretriittejä ulkosaariston Jurmossa, Utössä, Pensarin Sandvikissa, Kirkkonummen Långvikissa, sekä päiväretriittejä Villa Järvelässä, Littoistenjärven rannalla.
 
 


 

Pyrimme sulkemaan puhelimet koko päiväksi.

 
Päiväretriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä. Unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa. Joogaa, joka sopii lähes kaikille. Nautimme myös Äänimaljojen maagisesta rentoutuksesta. Syömme maittavan lounaan, ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme rauhasta. Iltapäivällä nautimme nokipannukahvit nuotion äärellä.
 

 

 

Lempeän päivän päätteeksi nostamme maljat kuplivalla ja hellimme kehoa saunan lauteilla. Villa Järvelän kauniissa rannassa on kolme saunaa, joista kaksi lämpenee puilla. Lopuksi voit pulahtaa lämpimään paljuun tai virkistäytyä järvessä – täydellistä!
 
 
 
 

Hetken Hengähdys, Villa Järvelässä

5.9.2020 klo. 10-18

125 €

 

  • Jooga & Äänimaljarentoutus, lempeä Hathajooga avaa hyvinvoinnin päivän. Mukana myös maaginen Äänimaljarentoutus alussa ja lopussa.
  • Lounas, herkullinen keitto- ja salaattilounas.
  • Hyvinvoinnin kulmakivet ja Sointukylpy Äänimaljoilla, pienet päiväunet.
  • Luontoretki, kuljemme rauhassa vaellellen Littoistenjärven rannoilla ja metsässä, pysähdymme nokipannukahville nuotion äärelle.
  • Jooga & Äänimaljarentoutus, lempeä Hathajooga ulkoilun jälkeen vapauttaa kehoa ja mieltä. Äänimaljarentoutus alussa ja lopussa.
  • Malja elämälle! Kilistämme päivää kuplivalla.
  • Kylpy, päivän päätteeksi Villa Järvelän saunan lempeät löylyt, palju ja raikas järvi, antavat mahtavan loppusilauksen Hetken Hengähdykselle. Saunahetkessä mukana myös ihanaa luonnonkosmetiikkaa.

 

Ota hetki itsellesi, rauhaa ja hyvinvointia.

 

Varaa paikkasi hyvinvoinnin päivään tästä.

 

 

Tervetuloa!

 

 

 
 
Jooga – Joogatunnilla opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Alku- ja loppurentoutuksessa soitetaan maagisia Äänimaljoja.
Äänimaljarentoutus – Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. Äänimaljojen värähtelyt resonoivat kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöden. Kaikki maljat soivat omaa tarinaansa, huumaavia sointuja. Soivan maljan matkaava värinä hieroo kehosi joka solua. Lepäät pehmeällä alustallasi, suljet silmät ja nautit kauniista Äänimaljojen soinnista. Samalla Äänimaljojen tuottamat Ääniaallot kulkeutuvat kehoosi, värähdellen joka solussasi.

Erikoisruokavaliot voit ilmoittaa ennakkoon: [email protected]
Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle. Tapahtuma laskutetaan kahdessa erässä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.
MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Temppelin Emäntä ja Villa Järvelä oy eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan.
VAKUUTUS:
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Temppelin Emännän tai Villa Järvelä oy:n puolesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma-tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. Ammattitaitoinen ohjaaja huolehtii sinusta, mutta osallistut harjoituksiin omalla vastuullasi.
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!