0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Ihanaa iholle!

Yhteistyössä Ekokosmetologi Karoliina K. kanssa.
 

Nyt löytyi jokaiselle tarpeellinen ihonhoitotuote talveen!

 
Mossa Vitamin Cocktail ihonhoitoöljy koostuu kymmenestä tehokkaasta kasviöljystä ja ravitsevasta, vadelmaa ja tyrniä sisältävästä monivitamiiniseoksesta. Talvi-iho on nyt kuivimmillaan ja varmaan oletkin jo huomannut ettei ne paksuimmatkaan voiteet riitä pitämään ihon kiristystä pois. No, juuri siksi iho janoaa nyt kosteutta ja sitä tämä tehoöljy iholle antaa. Muutama tippa voiteen alle (tai voiteesi sekaan) saa ihmeitä aikaan. Tunnet välittömästi miten iho täyttyy kosteudesta ja jopa imeyttää voiteesi paremmin. Pintakuiva ihohan ei oikein ota mitään vastaan, on kuin olisi kelmu ihon pinnalla. Mutta, tämä öljycocktail kuljettaa ravinteet ihoon. Tunne on mahtava. Suosittelen välittömästi kokeilemaan.
 

 
Ihastuin muihinkin Mossan tuotteisiin. Ihana Vitamin Cocktail Mask & Night cream, on todellinen monikäyttötuote. Hyaluronihapon (luonnollinen kosteuttaja), kollageenin ja marjojen vitamiinicocktail lupaakin jumalaisen ihon! Voit käyttää naamiona tai yövoiteena. Ja nyt kun mulla on rutikuivana iho, käytän tätä herkkua yövoiteena. Ja tiettykin, se ihana öljy ensin sinne alle.
 

Yön aikana iho lepää ja nauttii ravinteista.

 
 

 
Aamulla puhdistan ihoni ja levitän jälleen pari öljytippaa, sekä päälle nopeasti imeytyvän Mossa Youth defence päivävoiteen. Muutaman minuutin kuluttua voit jo levittää meikin iholle, jos niin haluat. Iho on tasainen ja kosteutettu, meikkaaminen on helppoa.
Ja niin, silmänympäryksille löytyi myös hellävarainen tuote! Mossan Youth defence eye cream, jossa karhunvatukkaöljy huolehtii kosteutuksesta. Voide imeytyy nopeasti, eikä yhtään ärsytä herkkiä silmiäni. Tykkään tästä todella!
 

 
Löytyi muitakin ihanuuksia. Organic Shopin shampoot ja hoitoaineet, sekä mahtava Avocado & Hunaja hiusmaski. Tätä laitan aina saunapäivänä pellavapyyhkeen suojaan hiuksiini. Kuivat, hennot hiukseni nauttivat luonnollisesta hoidosta.
Santelta löytyi kätevät isot pumppupullot suihkugeeliä ja vartalovoidetta herkälle ja kuivalle iholle. Sisältävät ananasta ja sitruunaa. Nämä, koko perheelle sopivat tuotteet hupenevat meillä hetkessä. Mutta, eipähän kutise kuivat ihot.
 

 
Kuljen nyt flowssa, luon uutta uraani luonnonmukaisuudesta, kehon kuuntelusta ja kunnioituksesta. Myöskin kosmetiikkavalinnat ohjaavat minua nyt luonnonmukaisempiin valintoihin. Ja miksipä ei, tuntuu mahtavalta.
 


 
 

EkoKauneushoitola Karoliina K. sivulle pääset tästä.

 
 
 

”Luonnonkosmetiikka tarkoittaa ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa, jonka lähtökohtana on, että siihen käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän haitallisia niin ihmiselle kuin luonnolle, jonka vuoksi tiettyjä kemikaaleja ei käytetä. Tätä säädellään sertifikaateilla. Tuotteiden raaka-aineiden ja tuotannon täytyy noudattaa jonkun riippumattoman sertifiointi-organisaation kriteereitä, jonka vuoksi usein puhutaankin sertifioidusta luonnonkosmetiikasta. Myös termejä orgaaninen kosmetiikka tai luomukosmetiikka saatetaan käyttää.
Luonnonkosmetiikan raaka-aineiden tulee olla muun muassa luonnonöljyjä ja -vahoja, hajusteiden, väri- ja säilöntäaineiden tulee olla luonnosta peräisin.”   – wikipedia –

 

Tässä linkkejä vielä merkkien lisätietoihin:

Mossa

Sante

Organic Shop

 
 

Anette on Cidesco/SKY Kosmetologi, lue lisää tästä.

 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!