0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Kokonaisvaltainen kasvohoito, ihanalla Ekopharmalla

Yhteistyössä Ekokosmetologi Karoliina K. kanssa.
 
Kuten tiedätte, olen myös itse kosmetologi ja ollut jo yli 20 vuotta kosmetiikkabisneksessä mukana. Olen siis aika tietoinen tuotteista ja ihonhoidosta. Siksipä olen tarkka miten ihoani kohtelen.
Luonnonkosmetiikka kiinnostaa tällä hetkellä eniten ja sieltä olenkin löytänyt uuden ihastukseni. Suomalaisen Ekopharman. Sarjaa voi myydä vain Ekopharman hyväksymä kauneushoitola, hyvässä valvonnassa oleva ammattilaissarja siis.
 

Suomalaista, luonnollista ihonhoitoa.

 

 
Ja jälleen pääsin Karoliinan taianomaisten käsien hoivaukseen. Kasvohoito, jonka Karoliina tekee ihon kunnon mukaan valitsemillaan tuotteilla, on taivaallinen. Se alkaa koko kehoa rentouttavilla paineluilla, jaloille asetetaan lämpöpakkaus ja saat upota pehmeän hoitotuolin syleilyyn. Karoliinan jokainen kosketus tuntuu ihanan rauhoittavalta ja lempeältä. Karoliina ei käytä kasvohoidossa perinteisiä kasvosieniä, vaan hemmottelee tuntoaistejani lämpimillä hauteilla ja käyttää niitä myös ihon puhdistukseen.  Hieronnat kasvoille, hartioille ja päälle saattelevat minut jonnekin kaukaisuuteen… joten, nyt on vaikea kuvailla mitä kaikkea hoidon aikana tapahtui, koska olin niin sanotusti nirvanassa koko hoidon ajan. Mutta, herättyäni Karoliina kertoi mitä oli tehnyt, sekä huomiot ihoni tarpeista.  Yhdessä valitsimme sopivat kotihoitotuotteet, koska hoitohan jatkuu aina myös kotona.
 

Löytyikin mahtavat jutut!

 
 

 
”EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.
Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. ” (Ekopharman sivuilta)
 
 

Tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä. 

 
 
Ihoni on herkkä ja todella kuiva, siksi aloitimme ihoni hoidon Ekopharman Herukka – linjan tuotteilla. Kuuman, kuivan, merituulen puhaltaman kesän jälkeen tuntuu juuri oikealta.
Hellävarainen Ekopharma Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja se on ihanteellinen myös ärtyneen ihon hoidossa. Mustaherukan vitamiinit ja sen siemenöljyn ihanteelliset omega rasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa. Herukka-hoitolinja sisältää ihoa vahvistavaa ja sen sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. Luonnolliset, kasviperäiset peptidit vahvistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa ja edesauttaa prebioottien toimintaa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.
 

 
Kotihoitoon valitsimme Herukka- puhdistusmaidon ja kasvoveden. Lempeällä Puhdistusmaidolla lähtee kaikki meikit kädenkäänteessä ja rauhoittava kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, valmistaen ihon tuleville hoitotuotteille.
 

 
Herkälle silmänympärysiholleni Herukka- silmänympärysvoide sopii täydellisesti. Silmämeikkikin levittyy ja pysyy kauniisti.
 

 
Koska ihoni on niin rutikuiva tarvitsen päivävoiteen alle seerumin. Seerumi tuo kaipaamaani kosteutta iholle ja parantaa myöskin päivävoiteen imeytymistä. Päivävoiteessa onkin sopivasti 15 auringonsuoja, joten ulkoilijana suojaan ihoani huomaamatta.
Yöksi sitten valittiin mulle Herukkalinjan kasvonaamio. Totta! Ihoni oli niin kuiva ja ärtynyt, että tehohoito on tarpeen. Tämän kasvonaamion voit tarvittaessa jättää koko yöksi vaikuttamaan iholle.
Ja voi ihanuus, miltä ihoni nyt tuntuukaan! Väri on tasainen, iho ei oikeastaan tunnu miltään, koska se on kosteutettu ja rauhallisen kimmoisa.
 

 
 
 

Mahtava tunne, kun iho voi hyvin. ♥

 
Mikä parasta, Karoliinalle voit varata ajan nyt joko Turkuun tai Lietoon. Vapaat ajat löydät täältä. Molemmat hoitopisteet ovat rauhallisen tunnelmalliset ja kauniit. Kynttilät palavat, maaginen rentoutusmusiikki soi hiljalleen taustalla.
Karoliina on pitkän linjan ammattilainen, tehnyt hoitoja ja myynyt toistakymmentä vuotta. Hän on Ekokosmetologi, eli todellinen luonnonkosmetiikan ja luonnonmukaisen ihonhoidon asiantuntija. Kaikki hoidot tehdään kokonaisvaltaisesti, kaikkia aisteja hyödyntäen. Karoliina ei myöskään pompi hoidon aikana puhelimessa tai shopin puolella, vaan on koko hoitohetken kanssasi. Huolehtii ja hoivaa juuri Sinua, aaaah…
 

Odotan jo seuraavaa kertaa.

 

 

 
 

Huomio!

 

Ekokauneushoitola Karoliina K. tarjoaa:

Koodilla TEMPPELI  

varatut hoidot ja Ekopharma tuotteet Liedossa, Turussa ja verkkokaupassa

 

– 15%

normaalihinnoista.

 

Voimassa lokakuun loppuun saakka.

 

Astu Karoliina K. sivulle tästä.

 
 
 
 

Ekopharman tuotteisiin voit tutustua myös täällä, valmistajan sivuilla.

 
 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!