0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Luonnonmukaista aurinkosuojaa

Yhteistyössä Ekokosmetologi Karoliina K. kanssa.
 
 
Miten onkaan ollut mahtavia, aurinkoisia päiviä! Auringon kirkkaat säteet ilahduttavat aivojani, tekevät hyvää koko keholle. Herään jälleen, pitkän, pimeän talven jälkeen ja nautin.
Auringossa ei vielä kylve kuin kasvojen iho, mutta miten tärkeää onkaan nyt suojata iho kevään voimakkaalta UV-säteilyltä. Ulkoilen paljon ja huomaamatta kasvot ovatkin jatkuvasti UV-säteille alttiina. Siksi päätin hankkia suojaa iholleni.
 
 

Kaikki Luomua tiettykin.

 
 

Laboratories de Biarritzin, Algamaris SK30, sävyttävä aurinkovoide kasvoille on mahtava. Aurinkovoide, joka antaa kauniin päivetyksen sävyn, samalla kun saat hyvää suojaa auringonsäteiltä. Voide imeytyy nopeasti, on kuin meikkivoide ja suojakerroin 30, täydellistä!

 

Äläkä unohda huulia!

 

Olen huulirasva-addikti, pelottavan kuuloista, mutta totta. Huulissa on aina oltava jotain. Mikä tahansa ei käy, vaan olen erittäin tarkka koostumuksesta, sekä tuntumasta. En edes kerro, mitä aikaisemmin käytin, mutta nyt kerronkin ylpeänä löytöni. Löytö, joka läpäisi tarkan seulani. Oikeastaan tuli kaksi huippua löytöä huulille!

 


 
Laveran huulivoide, jossa suojakerroin 10. Hyvä aurinkosuoja ja koostumus. Antaa myös hieman vaaleaa mattaa sävyä huuliin. Ja mikä parasta, suojakertoimella 10. Tykkään todella.
Ja sitten, silloin kun en tarvitse aurinkosuojaa, sipaisen ihanaa Nurmen Mint lip balmia. Huulivoide joka sisältää kasviöljyjä ja vihermintun eteeristä öljyä. Tuoksuu purkalle ja on ihanan öljyinen huulilla. Namia! ♥
 
 

Toivotaan paljon aurinkoisia kevätpäiviä!

 


 
Ekokauneushoitola karoliina K. sivulle pääset tästä.
 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!