0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Merellistä kosmetiikkaa, luonto ja keho kiittää.

Yhteistyössä Ekokosmetologi Karoliina K. kanssa.
 
Olipa ihana viikonloppu saaressa, kun sain mukaani Nurmen luonnonkosmetiikkaa.
Oli jälleen huippulämmin, aurinkoinen päivä ja illan saunahetki oli odotettu. Iho oli kuiva ja kiristävä, päivän aurinko- ja uintihetkien jälkeen. Se janosi hoitoa.
Saaressa on mahtava puusauna, joten halusin testata tuotteeni siellä. Ja mikä parasta, huuhtelu kaivovedellä tai meressä tuo lisää luonnollista fiilistä. Kesä, sauna ja meri, ihan parasta. 
 
 

Saunan kiukkaassa ritisee tuli, kaadan puhdasta kaivovettä pesuvateihin…

 
 
 

 
 
Nurme Sea Mineral Soap
Käsintehty merimineraalisaippua pitää ihosi pehmeänä ja nuorekkaana, luvataan. Ja kylläpä onkin ihana saippua! Paksu vaahto, jolla pesin koko kropan ja kasvotkin tuntuu hyvältä, ei yhtään kuivata, vaan puhdistaa hellien ihoa. Ihana, mieto sitruksen tuoksu tekee myös hyvää mielelle. Saippua onkin valmistettu oliivi- ja kookosöljystä, merisuolasta ja sitrusöljystä. Sopii täyteläisen vaahdon ansiosta myös sheivaukseen ja jopa parranajoon. Tykkään todella.
 

 
 
Nurme Sea Mineral Scrup
Merisuolakuorinta tuntui hyvältä, hieroin pyörivin liikkein kuorivaa suolaa koko kehoon ja tuntui kuin kaikki kuorinnan suolat ja öljyt olisivat sulaneet iholle. Pulahdin mereen ja kevyesti kuivattelin ihoa. Tämän tuotteen jälkeen ei kannata ihoa pestä enää saippuoilla, koska silloin huuhdot pois kaikki ihoa hellivät öljyt. Kuorinta on valmistettu merisuolasta, oliivi- ja jojobaöljystä, sekä piparmintusta. Tuoksu ja ihon tuntu on puhdas, hoidettu sekä raikas.
 
 

 

 
 
Nurme Coconut Butter
Kookosöljy on luonnollisesti antioksidanttinen, joten ehkäisee ihon vanhenemista. Sopii mulle. Hieron juoksevaksi muuttunutta kookosöljyä (muuttuu juoksevaksi yli 21 asteessa) hiuksiin, sekä päänahkaan ja kääräisen pyyhkeen turbaaniksi. Annan öljyn helliä päätäni löylyissä ja vilvoitteluissa puolisen tuntia. Pulahdan jälleen mereen, otan lempeän löylyn ja huuhtelen itseni raikkaalla kaivovedellä. Koko saunaillan kruunaan sivelemällä kookosöljyä iholleni, vartalolle ja kasvoille.
 
 

Iho ja hiukset ovat hoidetut ja pehmeät.

 
 
 

Lempeitä saunahetkiä.

 

 

Nurmen kosmetiikkaa saat ostettua Ekokauneushoitola Karoliina K. shopista tai laittamalla Karoliinalle sähköpostia. Verkkokauppa on työn alla.
 
 

 
Anette Huila
Olen Cidesco/SKY Kosmetologi. Valmistuin Kosmetologiksi vuonna 1993, tein muutaman vuoden hoitolatyötä, kunnes kosmetiikan myynti veti puoleensa. 
Olen kiertänyt alan tapahtumia ja messuja kotimaassa, sekä ulkomailla, ollut myyjänä ja myös järjestäjänä monessa mukana. Olen johtanut  ja konseptoinut tavaratalon kosmetiikkaosastoa, sekä myymälä- ja hoitolaketjua. Olen ollut valitsemassa valikoimaa kaupan ja hoitoloiden valikoimiin, sekä maahantuontiin. Olen tehnyt itse hoitoja, sekä kouluttanut kosmetologeja ja myyjiä. Kuluttajille on järjestetty kauneusesittelyjä, -hetkiä, -saunailtoja, -tarjouksia ja vaikka mitä. Myyty, myyty ja myyty. Kosmetiikan maailma on minulle tuttua kaikilta osa-alueilta.
Nykyään pidän luonnollisuudesta ja luonnonmukaisuudesta. Sopivien aineiden löytyessä hellin ihoa kunnioituksella. 
 
 

♥ 

 
 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!