0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. Äänimaljojen värähtelyt resonoivat kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöden. Kaikki maljat soivat omaa tarinaansa, huumaavia sointuja.

Äänimaljojen juuret ulottuvat Tiibetiin.

Terapia- ja hoitokäyttöön tarkoitetut maljat taotaan käsityönä seitsemän eri metallilajin seoksesta. Maljoja käytetään vähintään kolmea erilaista. Soittamalla maljoja, löysin ne minua parhaiten puhuttelevat maljat. Mystistä ja maagista, mutta niin mahtavaa.

Äänimaljahoidon aikana pääset vaipumaan ihanaan rentoutukseen, joka vastaa tuntien syvää unta. Lepäät mukavasti peiteltynä, kauniisti soivat maljat hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta myös kehon päällä. Soivan maljan matkaava värinä hieroo kehosi joka solua.  Koko keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle, jolla voit kokea yllättäviäkin asioita. Käytän äänimaljoja joogatunnin rentoutuksiin, sointukylpyinä ryhmille, sekä myös yksilöhoidoissa. Parempaa rentoutusta en ole koskaan kokenut.

Heittäydy matkalle kehosi ehdoilla!

Pidän viikkotunteja Littoistenjärven rannalla, Villa Järvelän kauniissa, vanhassa salissa.

Jooga & Äänimaljarentoutus

15€/kerta

10-kortti 130€

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum (ei kortti), Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä. Salissa upeita Gurus-Joogamattoja ja filttejä lainattavaksi. Varaathan paikkasi tunneille etukäteen. Järveläntie 133, Turku.

Tervetuloa!

Liikun myös tilauksesta, jos kiva porukka ja paikka löytyy.

Tästä voit lukea, kun Turun Sanomien toimittaja vieraili tunnillani.

Tässä vahva kokemus Äänimaljarentoutuksessa.

Tästä pääset kuuntelemaan Ylen toimittajan tekemää radiohaastattelua minusta ja Äänimaljarentoutuksesta.

~

Karoliina K. – Äänimaljarentoutus

”Haen hetken rennointa mahdollista asentoa vatsallaan ja jään sitten uteliaana odottamaan mitä tuleman pitää… Maljojen kaunis sointi ja kumahtelu vie ajatukset jonnekin idän kaukomaille. värinä siinä kohdassa kroppaa, missä malja on, tuntuu ensin jännältä, mutta siihen tottuu nopeasti, enkä kohta enää edes huomaa, missä kohtaa malja on. Rentoudun täysin, ehkä nukahdankin hetkeksi. Olo on hoidon jälkeen väsynyt, mutta kuin hyvän levon jälkeen. Mieli on tyyni, vaikka kova stressi onkin painanut jo jonkun aikaa päälle. Ihana olo, ihana erilainen hoito, haluan ehdottomasti pian päästä Anetten hoidettavaksi uudelleen!”

Temppelin Emäntä