Ovet on aina avoinna ystäville. Mutta, se tunne kun yllätysvieraita tulossa, eikä ole mitään tarjota…
Onneksi, rakastan luoda “ei mistään” jotain.
Tässäpä vinkkini, jonka loihdin nopeasti. Joulun alla pakastimesta löytyi lehtitaikinalevyjä, kaapista purkki luumuhilloa ja edellisillan herkkuhetkestä jääneitä juustoja…
Jotenka ihan paketin mukaan loihdin joulutortut, leikkaus vaan hieman perinteistä modernimpi. Mutta, suolapalaksi kehitin edellisillan juustonjäänteistä massan, siihen löytyi pala savu-chilijuustoa, sinihomejuustoa, paketti palvikinkkua ja mukaan rouhaisin hieman mustapippuria. Lehtitaikinalevyt leikkasin pitkittäin viistosti puolikkaiksi, täyte leveämpään päähän ja rullalle. Uuniin 225 astetta, kunnes ovat kullanruskeita. Näyttää ihan croissanteilta ja niitähän ne nyt kait onkin.
PimPom ja Tervetuloa!
Glögiä kuppiin ja herkuttelemaan. Tietenkin suolapalat olivat ne suosituimmat.
Joulunpyhinä juustojämiä riittänee, joten ostanpa lisää taikinalevyjä pakastimeen, ihan vaan varmuuden vuoksi.
Joulunalusaika on mielestäni parhain, kaikkine valmisteluineen.
Joululaulut soimaan ja touhuamaan!
♥