1

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Yhtä Juhlaa!

 

Nyt on Joulu juhlittu.

 

Täällä etälärannikolla on ollut sateinen ja aurinkoinen Joulu, joten kymmenillä kynttilöillä on yritetty luoda tunnelmaa.  

 

Kaikki perinteet on toteutettu, valmistelut kannatti.

 

Rakastan kattamista, kuten myös ruuanlaittoa ja emännöintiä. Moneen kertaan onkin loihdittu kattaus, pukeuduttu, syöty ja nautittu yhdessä. Nyt kuitenkin punainen joulumekko saa pujahtaa takaisin kaappiin odottelemaan seuraavia jouluisia juhlia.


 Kävelylenkit aurinkoisessa säässä piristää, mutta lunta jäin kyllä kaipaamaan.

 
Tänään on Tapaninpäivä ja meillä se tarkoittaa leppoisaa pyjamapäivää. Jouluruokien tähteiden syömistä ja pöytään saakin tulla ihan omassa oloasussa. Rentoillaan ja katsellaan elokuvia, nautitaan Joulun viimehetkistä.


Sen verran joulumekkoa piukotti, että vuosi 2017 alkaakin sitten tiukkaakin tiukemman kuntokuurin merkeissä. Lupaa melkein valmis Personal Trainer -> PTANETTE.

 

 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!