0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Helsinki Samba Carnaval 2018

 
Juhuu!
Jälleen oli mahtava Helsinki Samba Carnaval karnevaaliviikonloppu, johon tänä vuonna Sambakoulumme Samba Carioca osallistui kisaamalla Suomen parhaan Sambakoulun tittelistä.
Koko vuosi valmisteltiin upeaa kulkuetta, jossa oli huima määrä tanssijoita, lapsista vanhempiin. Teemana meillä oli Intia. Väriloisto oli huikeaa, pukujen viimeistelyt upeat ja kaikkineen ihan täydellinen kulkue. Epäonneksemme toinen kulkueen vaunuista hajosi ennen kuin pääsimme tuomareiden eteen, joten voitonmahdollisuudet kariutuivat siihen. Pisteillä olisimme voittaneet.
Samba Cariocan Velha Guarda, eli me, kuvastimme Intian Holi-juhlaa. Juhlaa, jossa värejä ja iloa ei säästellä. Kulkueessa tulemme viimeisinä, joten annamme sen viimeisen vaikutelman koko kulkueellemme. Tässä meidän alan kuvia ja lopussa sanallisia tuomareiden arvosteluja.
 

Voit melkein kuulla mahtavat Sambarytmit!

 


 

 

 

Huikeeta, kun löytää oman jutun ja mahtavia ystäviä tanssin maailmasta.

 
 

 


  

 
 

”  Velha Guarda: Todella näyttävä, viimeinen ”häkellys” ja piste I:n päälle, viuhka hieno keksintö ja toimiva. ”

 

” Holi-ala lopussa oli aivan huikea ja mahtava päätös kulkueelle.”

 

 

 
 
Kari Toivosen hieno kooste Samba Cariocan kukueesta tässä.
 
Kuvat omasta kamerasta, sekä ©Mika Sipura, ©Teemu Nurminen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!