0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Blogi

Luonnon pysäyttävä voima

Paras irtiotto arjesta tapahtuukin pidemmällä luontoretkellä. Pitää matkata kauas, että näkee lähelle. Ei siis ihme, että erilaiset retriitit ovat nyt suosittuja. Täydellinen nollaus ja pään tyhjennys, itsensä uudelleen löytäminen on tärkeää. Ota aikaa itsellesi, nauti luonnosta ja tunne miten olet osa luontoa. Muista, olet elämäsi tärkein ihminen.

Lue lisää

Saariston Hengähdys – viikonloppuretriitti Villa Wolaxissa, Kuusistossa

Nautimme saariston rauhasta, hengitämme saariston raitista ilmaa, Joogaamme lempeää Hathajoogaa, rentoudumme Äänimaljojen äärellä, syömme hyvin, ulkoilemme, saunomme ja uimme. Irrottaudumme arjesta ja mantereesta, annamme aikaa itsellemme.

Upea Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa, Kaarinassa. Turusta 16 km, Helsingistä 169 km, Tampereelta 179 km ja Porista 157 km. Autolla perille siis.

Lue lisää

Tuulen Viemää – Purjehdusretriitti Saaristomerellä

Irrottaudu arjesta ja mantereesta huikealla Purjehdusretriitillä! Anna tuulen kuljettaa ja meren keinuttaa sinut saariston rauhaan. Hengitä saariston puhdasta ilmaa, joogaa lempeää Hathajoogaa, rentoudu äänimaljojen äärellä. Anna aikaa itsellesi.

Tunne saariston raikas tuuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan.

Lue lisää

Kasvohoito kotosalla

Pidän kerran viikossa itselleni kauneusillan, johon kuuluvat sauna, kasvohoito ja vartalonkuorinta. Järjestämilläni Retriiteillä on myös ohjelmassa aina Kauneussauna, jossa pääsee kokeilemaan hipiänhellintää laadukkailla tuotteilla. Helppoa hemmottelua!

Lue lisää

Phytomer – ihonhoitoa luontoa kunnioittaen

Phytomer kasvattaa ja kerää merilevät avomereltä kestävin ja ympäristöystävällisin menetelmin. Harvinaisimmat levät Phytomer kasvattaa laboratorioissa, jotta voidaan taata lajien säilyminen. Phytomer keskittyy tuotantotavoissaan mahdollisimman pieneen ympäristövaikutukseen. Hyönteismyrkyttömät viljelymetodit, liuotin- ja kemikaalivapaat uuttamisprosessit, uusiutuvat energianlähteet, sekä suodatinpuutarhat jäteveden puhdistukseen. Phytomer on viiden parhaan EcoVadis sertifikaatin saaneen yrityksen joukossa. Phytomer on myös yhteistyössä – Time For The Ocean järjestön kanssa.

Lue lisää

Phytomer – merestä iholle.

Intohimona meri.
Phytomer on tuonut meren hyötyjä ihonhoitoon lähes 50 vuoden ajan. Meri on rikkain ja monimuotoisin elementti. Meri ja merivesi toimivat täydellisesti yhdessä solujemme kanssa; ne sisältävät runsaasti ihon kauneudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä hivenaineita, sekä mineraaleja.

Merellisen bioteknologian pioneeri.
Phytomer Laboratoriot ovat ihonhoitotutkimuksen kärjessä merellisen bioteknologian alueella. Menetelmä koostuu merellisten mikro-organismien viljelystä laboratoriossa uusien, täysin luonnollisten aktiivisten ainesosien tuottamiseksi. Phytomer valvoo kaikkien valmistuksen vaiheiden ekologista vastuullisuutta ja on sitoutunut merten suojeluun, koska se on koko intohimoisen työn sydän.

Lue lisää

Valloittava Örö – viikonloppuretriitti, Örön saarella

Pysähdymme viikonlopuksi, huikealle Örön saarelle, ulkosaaristoon. Nautimme saariston rauhasta, hengitämme saariston raitista ilmaa, Joogaamme lempeää Hathajoogaa, rentoudumme Äänimaljojen äärellä, syömme hyvin, ulkoilemme, saunomme ja uimme. Irrottaudumme arjesta ja mantereesta, annamme aikaa itsellemme. Tunne saariston raikas tuuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan.

Lue lisää

LuontaisTerveys & Temppelin Emäntä

Kun meillä on vain tämä yksi keho, sitä pitää kunnioittaa ja kuunnella, sanoo Anette Huila. Temppelin emäntä, joka omien kipuilujensa kautta löysi ilon, rauhan ja tasapainon elämäänsä, ja jakaa löytöä nyt muillekin.

Lue lisää
Temppelin Emäntä