0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Blogi

Sydäntalven Lappi – Hyvinvointiretriitti, Giellajohka

Koe Lapin lumoavaa taikaa, erämaan keskellä. Rauhallista, hiljaista, aitoa Lapin tunnelmaa. Ihana, pidennetty viikonloppu, jossa aika todellakin pysähtyy. Joogaamme lempeää Hathajoogaa, rentoudumme Äänimaljojen ja Lapinrummun äärellä, syömme hyvin, ulkoilemme, ja saunomme. Irrottaudumme arjesta, annamme aikaa itsellemme.

Lue lisää

Ihana Kökar – Hyvinvointiretriitti, Ahvenanmaan Saaristossa

Tunne Ahvenanmaan saariston raikas tuuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan, ikiaikaisella Kökarin saarella.

Kökar on Suomen kunta, joka sijaitsee Ahvenanmaan maakunnassa, kaukana Kihdiselän toisella laidalla. Kökar on Ahvenanmaan saariston ulommaisin saariryhmä, joka koostuu asutusta isommasta saaresta, jota ympäröivät tuhannet pienemmät saaret ja luodot. Pääsaarella asukkaita on noin 250 ja siellä on asuttu noin 3 000 vuoden ajan. Aikanaan saari sijaitsi vilkkaan merivaltatien varrella. Ensimmäiset asukkaat olivat luultavasti hylkeenmetsästäjiä.

Lue lisää

Luonnon pysäyttävä voima

Paras irtiotto arjesta tapahtuukin pidemmällä luontoretkellä. Pitää matkata kauas, että näkee lähelle. Ei siis ihme, että erilaiset retriitit ovat nyt suosittuja. Täydellinen nollaus ja pään tyhjennys, itsensä uudelleen löytäminen on tärkeää. Ota aikaa itsellesi, nauti luonnosta ja tunne miten olet osa luontoa. Muista, olet elämäsi tärkein ihminen.

Lue lisää

Tuulen Viemää – Purjehdusretriitti Saaristomerellä

Irrottaudu arjesta ja mantereesta huikealla Purjehdusretriitillä! Anna tuulen kuljettaa ja meren keinuttaa sinut saariston rauhaan. Hengitä saariston puhdasta ilmaa, joogaa lempeää Hathajoogaa, rentoudu äänimaljojen äärellä. Anna aikaa itsellesi.

Tunne saariston raikas tuuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan.

Lue lisää

Kasvohoito kotosalla

Pidän kerran viikossa itselleni kauneusillan, johon kuuluvat sauna, kasvohoito ja vartalonkuorinta. Järjestämilläni Retriiteillä on myös ohjelmassa aina Kauneussauna, jossa pääsee kokeilemaan hipiänhellintää laadukkailla tuotteilla. Helppoa hemmottelua!

Lue lisää

Phytomer – ihonhoitoa luontoa kunnioittaen

Phytomer kasvattaa ja kerää merilevät avomereltä kestävin ja ympäristöystävällisin menetelmin. Harvinaisimmat levät Phytomer kasvattaa laboratorioissa, jotta voidaan taata lajien säilyminen. Phytomer keskittyy tuotantotavoissaan mahdollisimman pieneen ympäristövaikutukseen. Hyönteismyrkyttömät viljelymetodit, liuotin- ja kemikaalivapaat uuttamisprosessit, uusiutuvat energianlähteet, sekä suodatinpuutarhat jäteveden puhdistukseen. Phytomer on viiden parhaan EcoVadis sertifikaatin saaneen yrityksen joukossa. Phytomer on myös yhteistyössä – Time For The Ocean järjestön kanssa.

Lue lisää

Phytomer – merestä iholle.

Intohimona meri.
Phytomer on tuonut meren hyötyjä ihonhoitoon lähes 50 vuoden ajan. Meri on rikkain ja monimuotoisin elementti. Meri ja merivesi toimivat täydellisesti yhdessä solujemme kanssa; ne sisältävät runsaasti ihon kauneudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä hivenaineita, sekä mineraaleja.

Merellisen bioteknologian pioneeri.
Phytomer Laboratoriot ovat ihonhoitotutkimuksen kärjessä merellisen bioteknologian alueella. Menetelmä koostuu merellisten mikro-organismien viljelystä laboratoriossa uusien, täysin luonnollisten aktiivisten ainesosien tuottamiseksi. Phytomer valvoo kaikkien valmistuksen vaiheiden ekologista vastuullisuutta ja on sitoutunut merten suojeluun, koska se on koko intohimoisen työn sydän.

Lue lisää

Valloittava Örö – Hyvinvointiretriitti Ulkosaaristossa

Pysähdymme viikonlopuksi, huikealle Örön saarelle, ulkosaaristoon. Nautimme saariston rauhasta, hengitämme saariston raitista ilmaa, Joogaamme lempeää Hathajoogaa, rentoudumme Äänimaljojen äärellä, syömme hyvin, ulkoilemme, saunomme ja uimme. Irrottaudumme arjesta ja mantereesta, annamme aikaa itsellemme. Tunne saariston raikas tuuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan.

Lue lisää
Temppelin Emäntä