0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Me, Myself & I

Synnyin vuonna 1972. Lapsuuteni oli puuhakas; paljon kavereita, leikkejä ulkona ja sisällä, kerhoja, sekä perhepäivähoitoa- lähiöelämää parhaimmillaan. Elin Floralla, ranskanleivällä, ja pyttipannulla. Harrastuksiksi muodostuivat lentopallo, tanssi ja partio.

Nuoruus olikin sitten vauhdikasta kokeilujen aikaa, johon ei muita harrastuksia mahtunut. Olin teini 80-luvulla, se selittänee paljon.

23- vuotiaana tulin äidiksi, haaveeni, unelmani oli toteutunut. Kahden lapsen äitinä ja vaimona temppelini huolto jäi taka-alalle, kunnes kolmekymppisenä alkoi kilot rasittamaan perustuksia. Apuun tulivat Painonvartijat ja armoton kalorien laskeminen, pisteet, kirjat ja laskimet. Liikuntakin löysi tiensä arkeen. Jojoilua painon kanssa seuraavat 10 vuotta, monenmoisia dieetti- ja liikuntalöytöjä, sekä uraäidin elämää.

Loputtoman tempoilun jälkeen temppelini järähti. Viikko sairaalan pedillä pysäytti. Crohnin tauti, krooninen suolistosairaus, oli diagnoosina kahden kuukauden kuolemanpelon jälkeen. Temppelini sai nyt kaiken huomioni, opettelin kuuntelemaan mitä sillä on sanottavaa, mikä miellyttää, mikä ei. Tällä tiellä olen nyt ja voin paremmin kuin koskaan.

 Uraputki

Olen päässyt toteuttamaan unelmieni työuraa kosmetiikka- ja kauneudenhoitobisneksessä kosmetologina, myyjänä, konsulenttina, tuotepäällikkönä, tavaratalokoordinaattorina, suuren kosmetiikkaosaston ja hoitolaketjun myyntipäällikkönä, projektipäällikkönä, markkinointipäällikkönä, suorittanut tutkintoja, ollut kunnianhimoinen, kehittävä, luova, tuloksellinen ja rakastanut työtäni.

 

Oravanpyöräni alkoi kuitenkin hidastua, ajatukset harhailla ja lensin hurjaan vauhtiin päässeestä pyörityksestäni pihalle, pysähdyin.

Sairauteni on minua muuttanut, unelmani ovat muuttuneet, olen uudella tiellä. Valmistun personal traineriksi ja myöhemmin joogaohjaajaksi, pääsen jakamaan oppini elämästäni muille.

 
 

Hyvinvointi on loppuelämäni päämäärä .

 
 
 

Rakastan elämää ja sen yllättävää estetiikkaa, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa Temppelin Emännästä ja elämästä..

 
 

 

 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!