0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Sokerinen Sunnuntai

 

Olipas kivat pikkujoulut kaveriporukalla lauantaina. Myöhään meni ja se tuntuikin sitten sunnuntain olotilassa.

Mutta mikä upea pakkassunnuntai olikaan- Karjalanpaisti uuniin ja ulos!

 

Pataan lihoja, juureksia, mausteita, vettä. Unohda uuniin kolmeksi tunniksi 150c…

 

Luonto tarjosi mestarillista maisemaa ja hienon sokerihuurretun luonnon. Täällä etelärannikolla ei ole lunta, mutta oli todella upean vakoista kuuraa kaikkialla. Ihana raikkaus ja pureva pakkanen, tykkään niin talvesta. Se on vain meillä aina arvoitus millaisen talven saamme… toivotaan että lunta ja pakkasta, niitä hyviä ulkoilukelejä.

  Meren kansikin oli kauniin sileäksi jäätynyt, siinä olisi hienoa luistimilla viiletellä, mutta ei ihan vielä.

 
 
 

Kyllä maistui karjalanpaisti jauhoisilla perunoilla reippailun jälkeen. Pienet päiväunet ja jälkkäriksi joulutorttuja, pipareita ja glögiä, namskis!

Olokin toipui ennalleen.

 Reipasta, raikasta joulunodotusviikkoa!

 

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!