0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus, annoin kaiken tapahtua.

 
 

Äänimaljahoidon aikana pääset vaipumaan ihanaan rentoutukseen, joka vastaa tuntien syvää unta.

 
Lepäät mukavasti peiteltynä, kauniisti soivat maljat hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan matkaava värinä hieroo kehosi joka solua.  Koko keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle, jolla voit kokea yllättäviäkin asioita.
 

 
Kerroin aikaisemmassa postauksessani, Chakrat ja Hathajooga, miten Hathajoogassa ihminen nähdään kokonaisuutena, joka koostuu fyysisestä, mentaalisesta, sekä ns. energiakehosta. Ihmisruumiin katsotaan sisältävän selkärangan tyvestä päälakeen 7 pääenergiakeskusta, Chakraa, jotka säätelevät mm. hermokeskuksia. Kun energia soljuu chakroissa puhtaasti, pysyy ihminen tasapainossa huolimatta siitä, millaisia tunteita, ajatuksia, ihmisiä ja tapahtumia päivittäin kohtaa. Chakrat voivat joutua epätasapainoon vaikeiden kokemuksien tai kuluttavan elämäntyylin takia. Hathajoogan, mutta myöskin Äänimaljojen väreilyn sanotaan vaikuttavan Chakroihin ja sitä vahvistavia kokemuksia asiakkaanikin kertovat tapahtuneen.
 

Huikean kirkkaita, kauniita värejä.

 
“Olin päässyt syvään rentoutuksen tilaan ja aloin nähdä ikään kuin revontulia, jotka liikkuivat musiikin tahdissa. Huikean kirkkaita, kauniita värejä. Liilaa, vihreää, sähkönsinistä, kellertävää.”
 

 

Annoin kaiken tapahtua.

 
“Jo edellisenä iltana minulla oli kurkussa “kipua tai jotain köhnää”. Tulin avoimin mielin ja tiesin vain, että maljojen ääni resonoi voimakkaasti. Yritin alussa nieleskellä ja selvitellä kurkkuani, ei auttanut oli pakko yskiä ja nousta istumaan. Tukala tunne, vaikea olla. Tiesin kuitenkin että kurkkuni aukeaa, kesti kyllä mielestäni pitkään.
Ajantajua ei oikein ollut. Koin, että jotain todella syvältä ja mahdollisesti pidempään nieltyä ja sanomatta sanottua sieltä lähti liikkeelle. Oli oksettava ja kyökkäävä olo. Hiki ja kyyneleet juoksivat kasvoillani. Annoin kaiken tapahtua. Jotain tärkeää puhdistui. Oloni keveni.”
 
 

 
Käytän äänimaljoja joogatunnin rentoutuksiin, sointukylpyinä ryhmille, sekä myös yksilöhoidoissa. Parempaa rentoutusta en ole koskaan kokenut. Tervetuloa tutustumaan tunneilleni tai yksilöhoitoon. Liikun myös tilauksesta, jos kiva porukka ja paikka löytyy.
 

Heittäydy elämän aaltojen vietäväksi.

 

 

 

Tästä pääset varaamaan paikkasi tunneilleni.

Tästä löydät yhteystietoni.

 
 
 
Lue myös:
Joogaa kaikille.
Uskomaton Äänimaljarentoutus.
Keinuimme Ääniaalloilla sanomalehteen.
 
 

Temppelin Emäntä