0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Gurus – tarina luontoa kunnioittaen.

Tästä pääset katsomaan Gurus- perustajien Joen ja Premin tarinaa. Näet miten Gurus- sandaalit saivat alkunsa. Gurus- sandaalit, joita mukavampia ja ympäristöystävällisempiä et löydä. 100 % luonnontuote – biohajoavaa, kestävää, pehmeää, luonnonkumia suoraan puusta.

Ihanan pehmeät, uniikit ja jalkaan mukavasti muotoutuvat, luonnonmukaiset, luonnonkumiset sandaalit. Tai  oikeammin varvastossut. Tossut, joissa pehmeä varvastappi ja remmi, jota kieputtamalla pystyt tarvittaessa säätämään sandaalit juuri sinulle istuvaksi. Paksu, pehmeä luonnonkumipohja mukautuu jalkaasi ja tuntuu kuin kävelisit tyynyillä. Tästä mukavampia sandaaleja et enää mieti. Luonnonkumi kestää käytössä ja mukautuu mukavaksi jaloillesi.


Nämä ihanuudet löytyvät nyt TEMPPELIN EMÄNNÄN Puodista. Valikoimassa myös Gurus – joogamatto, luonnonkumia ja korkkia. 100% luonnontuote, joka kestää ikää ja käyttöä. Täysin myrkytön, mahtavan pehmeä, mutta jämäkkä ja pitävä joogamatto. Ainoa joogamatto jonka tarvitset.

Avaa ovi TEMPPELIN EMÄNNÄN Puotiin tästä.

Tervetuloa! 

Jokaisesta myydystä Gurus- tuotteesta istutetaan uusi puu.

I love gurus.

Palaa juurillesi.

Temppelin Emäntä