0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Gurus- sandaalit, kuin kävelisit tyynyillä

 
 

Muinaisen Intian klassikot, modernilla tvistillä.

Kestävää kehitystä Äiti Maalta.

 

 
Ihanan pehmeät, uniikit ja jalkaan mukavasti muotoutuvat, luonnonmukaiset, luonnonkumiset sandaalit. Tai oikeammin varvastossut. Tossut, joissa pehmeä varvastappi ja remmi, jota kieputtamalla pystyt tarvittaessa säätämään sandaalit juuri sinulle istuvaksi. Paksu, pehmeä luonnonkumipohja mukautuu jalkaasi ja tuntuu kuin kävelisit tyynyillä. Tästä mukavampia sandaaleja et enää mieti. Luonnonkumi kestää käytössä ja mukautuu mukavaksi jaloillesi.
 

Gurus- luonnonkumi kerätään Gurus- sukutilalla Intian Keralassa.

 

 
Luonnonkumi on kimmoinen aine, jota saadaan kumipuusta kerätystä maitiaisnesteestä. Maitiaisneste valutetaan kolotuista kumipuista juoksuttamalla ja saostetaan esimerkiksi muurahaishapolla. Näin syntyy raakakumia. Raakakumi on kuitenkin lämpimänä pehmeää ja plastista, kylmänä haurasta ja murtuvaa, siksi siihen lisätään vielä kuumennettuna rikkiä. Näin syntyy luonnonkumi, joka säilyttää ominaisuutensa huolimatta lämpötilan vaihteluista. Luonnonkumi on joustavaa, venyvää ja muodoltaan palautuvaa materiaalia. Kumi on loistava iskunvaimentaja ja joustavuudeltaan lähes korvaamaton materiaali.
 

Tule huomatuksi uniikeilla Gurus- sandaaleilla.

 
 

 


 
Gurus sandaalit, muinaisen Intian klassikot, modernilla tvistillä. Nämä uniikit sandaalit ovat perua 5 000 vuotta sitten käytetyistä sandaaleista, jollaisia myös itse Mahatma Gandhi käytti. Näillä sandaaleilla tulet huomatuksi. Eikä tarvitse varpaita kipristellä, ne todella pysyvät jalassasi. Ihanaa mukavuutta!
 

   


 


  


 


  

 

  

 
 

Jokaisesta myydystä Gurus- tuotteesta istutetaan uusi puu.

 
 

 
 

Puut istutetaan yhteistyössä Trees for the Future kanssa.


 
 

Palaa juurillesi.

 

I love Gurus.

 

 

Nyt pääset tilaamaan omat sandaalisi Temppelin Emännän Puodista.

 

Astu sisään tästä.

 

Tervetuloa!


 
 


 
 
Lue myös:
Hyvän omantunnon joogamatto.
 
 
 
 

Temppelin Emäntä