0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Helsinki Samba Carnaval 2017

Palaan vielä tämän kesän ekaan huippuviikonloppuun.

Jokavuotinen Helsinki Samba Carnaval järjestettiin jälleen pari viikkoa sitten ja tottahan siihen osallistuttiin. Samba Cariocan kulkueessa Velha Guarda loisti jälleen mahtavalla meiningillään.


 

Senaatintorilla kulkueet järjestäytyvät ja tunnelma on jo siellä ihan huikea. Kirkon portaat ja kadunvarret ovat täynnä yleisöä, Bateriat rummuttavat Sambarytmejä ja lähdemme liikkeelle kohti Espaa. 
 

 

 

Yleisössä turistit ja paikalliset keinuvat musiikin tahdissa,

hurravaat mukana.

 

Aurinko saa puvut loistamaan, iloa ja riemua riittää. Vuoden treenit ja pukutalkoot saavat kiitoksensa.

Kulkueen matkan varrella on tuomareita, jotka arvostelevat kisaan osallistuneet Sambakoulut. Jälleen Samba Cariocan Velha Guarda saa mairittelevia kommentteja:

”Erikoismainintana Cariocan Velha Guardalla mieletön fiilis. Upeat oranssit asukokonaisuudet ryhmässä erittäin näyttävät. Käsissä olevat tulen loimut nousivat korkeuksiin Espalla.”

”Etenkin viimeisen alan esiintyminen, fiilis ja ääniefektit ansaitsevat erityismaininnan.”


Meillä on aivan mahtava porukka, juhlat jatkuivat yötä myöten. Taas jaksaa innostua seuraavaan kauteen.

Kiitos rakkaat Samba-Kopukkani. 

Rakkaudestani tanssiin kirjoitin tässä aikaisemmassa postauksessa.

 
 

Nyt nautitaan kesästä ja välillä laitetaan jalalla koreasti!

 

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!