0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Kaunis rusketus vartissa!

 
Yhteistyössä EkoKosmetologi Karoliina K. kanssa.
 

Juhlakausi lähestyy ja iho on talven jäljiltä kuultavan kalvakka. Kaunis juhlamekko näyttäisi kauniimmalta, värit hehkuvammilta, päivettyneellä iholla. Joten otetaanpas oikotiet käyttöön. Valittavana itseruskettavan käyttö, solarium tai auringon metsästäminen. Aika ja ilman lämpötila ei riitä ja solariumkin kuulostaa kovin epäterveelliseltä.

Minä valitsin kosmetologin tekemän suihkurusketuksen. Kosmetologi Karoliina Käyhkö on erittäin kokenut alan ammattilainen, kolleega ja tuttuni, joten käännyin hänen puoleen.

Karoliina on alan monimuotoinen konkari, joka on tehnyt töitä kosmetiikan parissa ihan laidasta laitaan, ulkomaita myöden. Hän on Kosmetologi, Estenomi sekä kohta valmis Ekokosmetologi. Pysähdyttyään Karoliina alkoi tarjota palveluja, jotka perustuvat ekologisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Karoliina toimii Liedossa ja Turussa.

 

Karoliinan sanoin:

” Mulle kauneudenhoito on enemmän kuin pinnan puleerausta…Hyvä hoitokokemus antaa kyllä kauniin lopputuloksen, mutta jos sen lisäksi asiakas nauttii ja rentoutuu, pääsee hetkeksi arjesta ja stressistä vaikka lomatunnelmaan, niin jes! Olen tehnyt työni hyvin! Eli nautin itsekin siitä, kun asiakas saa hoidosta jotain aavistuksen syvempää, arkea vähän paremmaksi tekevää. Sen huomaa, kun sisäinen hehku nousee hoidon jälkeen pintaan. Rakastan oikeasti tehdä hoitoja ja toivon, että asiakaskin saa siitä jotain muutakin kuin vain teknisen suorituksen.”

” Jos mahdollista, niin valitsen suomalaista tai lähialueilla valmistettua kosmetiikkaa. Ekologisuus on myös arvovalinta, en halua käyttää, hoitaa, myydä tuotteita, joiden alkuperä on epämääräinen, tuottaminen on kuluttanut luonnonvaroja, riistänyt ihmisiä tai aineet joita käytetään ovat haitallisia, tai mahdollisesti haitallisia ihmisille tai luonnolle. Eli luotettavilta valmistajilta luotettavia aineita, luotettavia hoitoja ja tuotteita kotiin asiakkaille. Vastuu joka vaiheessa. Ei myrkkyjä minuun , eikä asiakkaaseen. Ja huom. en ole valinnut luonnonkosmetiikkaa koska se on trendikästä ja tätä aikaa, vaan koska se oikeasti vastaa mun arvomaailmaani ja ammatillisia (vaativia) vaatimuksiani!”

” Luonnonkosmetiiikka on kehittynyt viime vuosina huimasti, nykyiset sarjat peittoavat monet perinteiset kosmetiikkasarjat. Jokaisella raaka-aineella on jokin ihoon oikeasti vaikuttava tarkoitus, turhia täyteaineita ei ole, imeytyvyys on ihan eri luokkaa. Eikä kemikaalikuormasta tarvitse murehtia.”

Karoliina käyttää hoidoissaan suomalaisen , jopa avainlipun saaneen, Ekopharman tuotteita. Huippusarja, johon kannattaa tutustua tästä. Karoliinalta löytyy myös kattava valikoima Ekopharman kotihoitoon tarkoitettuja tuotteita.

 
 

Aitous, luonnollisuus ja hyvä olo.

 
 

Juurikin sopivasti Karoliina on löytänyt uuden luonnonmukaisen suihkurusketusaineen ja sehän sopii mulle.

Vita Liberata on 80% luomuraaka-aineita sisältävä rusketusaine, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Lisää tietoa Vita Liberatan ainesosista löydät täältä. Kuulostaa niin luonnolliselta, että voisin vaikka syödä ainetta. No, en kuitenkaan.
 
Suihkurusketus on hyvä tehdä vähintään päivää ennen H-hetkeä ja ennen suihkutusta iho tulee valmistella, jotta lopputulos on täydellinen. Joten, edellisenä päivänä sheivataan ihokarvat ja kuoritaan iho, jotta rusketusaine imeytyy tasaisesti. Suihkurusketuspäivänä kävin vielä kotona suihkussa ennen kuin lähdin Karoliinan käsittelyyn ja jätin laittamatta kaikki voiteet iholle, jotta lopputulos olisi tasainen. Päälle valitsin valmiiksi tummat ja väljät vaatteet.

 

 
 

Hoitolassa riisuuduin, puin päälle kertakäyttöstringit ja hyppäsin telttaan, jossa rusketusaineen levitys tapahtuu. Karoliina suihkuttaa aineen laitteella, josta tulee paineella erittäin hienojakoinen ja tasainen suihku. Olen eri asennoissa, Karoliinan käskyjen mukaan ja homma on valmis vartissa. Ruskettava aine värjää ihon pintakerroksen 8-10 tunnissa, joten suihkutettavassa aineessa on mukana ns. merkkiväri, jotta kosmetologi näkee suihkuttaa tasaisesti koko keholle rusketusaineen. Olen siis heti ihanan ruskea kun katson peiliin. Hetki kuivatellaan ja sitten puen päälle ne tummat ja väljät vaatteet. Tummat siksi, että tuota merkkiainetta hieman irtoaa ihosta ja väljät jottei ruskettavaa ainetta hankaudu pois iholta.

 Käsittelyn jälkeen tulee välttää hikoilua, suihkua ja hankaavia vaatteita. Joten rentoilen illan sohvalla. Aamulla rusketus on todella voimakas, koska näkyvissä on nyt sekä merkkiväri että ruskettunut väri, joten pinkaisen suihkuun. Suihkussa merkkiväri irtoaa ja jäljelle jää todella kaunis, tasaisesti ruskettunut iho. Olen todella ihastunut väriin! Se ei ole keltainen, eikä oranssi, vaan aidon loppukesän rusketuksen värinen. Ja mikä parasta, ihoni ei ollenkaan tuoksahda tyypilliselle itseruskettavalle.

Olen niin onnellinen, että pakko pukea päälle tulevan kesän yksi lempimekoistani- Desing by Kiira Korpi. Jalkaan sujahtaa mun ihanat Tommy Hilfigerin kesäkenkäni.

 


 

 

Luulenpa että tästä tulee yksi suosikkijutuistani, voin milloin vain varata ajan Karoliinalle ja saada jopa kahdeksi viikoksi upean sävyn iholleni. Kyllä se vaan niin on, että päivettyneellä iholla kaikki näyttää paremmalta. Ja varsinkin kun puet kesällä ekan kerran ne biksut päälle, oletkin jo valmiiksi kauniin värinen. Nyt mulle suihkutettu sävy ei ollut tummin, vaan löytyy myös yksi tummempi sävy, jota mun on ehkä pakko vielä kokeilla, ainakin kesällä. Hih!


 

 

 

Jos olet pukeutumassa ihoa paljastaviin asuihin, kannattaa käydä suihkurusketuksessa. Itse et saa mitenkään samanlaista tulosta aikaiseksi. Vain harjaantunut ammattilaisen silmä ja suihkutuslaite antavat upean, luonnollisen ja tasaisen tuloksen. Rusketusraitoja saat kun jätät päällesi vaikka bikinit ennen suihkutusta ja rajattoman rusketuksen taas saat kun riisut kaiken- näppärää! Iho ei kuivu kuten yleensä itseruskettavista aineista, eikä myöskään haise millekään. Tulos onnistuu täydellisesti, kun huolehdit ennen ja jälkeen annetuista ohjeista.

Ja todellakin tämän toimenpiteen voi suorittaa vaikka juhlapäivänä, mutta suosittelen päivää ennen, jotta saat merkkivärin pestyä pois ennen näyttäytymistäsi. Oletpa sitten pukeutumassa juhlaan, uikkareihin, esityksiin tai jopa fitnesslavoille, käväisepä ammattilaisella, aikaa tähän varataan puoli tuntia kaikkineen ja maksaa n. 39 €.

Karoliinalle ajan voit varata tästä.

Värjäytimpä vielä ripset ja kulmatkin Karoliinalla ja luonnollinen kesälookini on nyt valmis. Hippasen etuajassa, mutta tulipahan nyt jo testattua, kun olen oikean tarpeen edessä. Tiedän kehen luottaa.

 

 
 

 
 

EkoKauneushoitola Karoliina K. sivulle pääset tästä.

 
 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!