0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Kismet Yogastyle, ympäristöystävällistä pukeutumista Joogaan ja vapaalle.

 
 

 
“Hei, olemme saksalainen Kismet Yogastyle!
Olemme jo vuosia omistautuneet joogalle ja meditaatiolle. Jooga on meille päivittäinen voiman ja inspiraation lähde.
Jooga muutti elämäntapani, joten tunsin tarvetta luoda brändin, joka luo joogavaatteita osaksi modernin Jooginin elämäntapaa. Otin siis itselleni aikaa ja harjoittelin joogaa erilaisissa paikoissa, kuten Mysoressa, Goalla, Koh Phanghanissa ja Brasiliassa. Näiden matkojen aikana työstin lähes päivittäin Kismet Yogastylen ideaa, ja inspiroiduinkin kaikesta, mikä sattui polkuni varrelle. Matka terävöitti ajatustani siitä, minkälaiset joogavaatteiden tulisi olla.
 

Olin hyvin onnekas, sillä osa tapaamistani ihmisistä tuli myös osaksi yhtiötäni.

 

 
Kismet Yogastylen synty . . .  alkoi tunteesta, tarpeesta kehittää joogavaatekokoelma, joka toimii samanhenkisille moderneille naisille. Kyvyt yhdistyivät. Siemen kasvoi. Kismet syntyi. Astuimme ensimmäisen rohkean askeleen.
Kismet-kokoelmassa yhdistyvät mukavuus ja toimivuus, tinkimättä tyylistä. Olemme omistautuneet joogan harjoittajille,  sekä nykyaikaisille naisille, jotka elävät modernin elämäntyylin mukaan. Ajattelemme urbaanisti ja nykyaikaisesti, haluamme tuntea olomme mukavaksi.
 

Aito ja tyylikäs, matolla ja maton ulkopuolella.

 
Yrityksen filosofia perustuu vahvasti oikeudenmukaisuuteen ja tasa-arvoon, sekä inspiraation ja ystävyyteen. Korkealaatuiset valvistajamme ovat sosiaalisia standardeja noudattavia, pieniä yrityksiä.
Naisellinen tyylimme luodaan mm. Modal Lenzing langoilla, jotka takaavat parhaan laadun, ympäristöystävällisellä ja kestävällä tuotannolla. Leggingseihin ja Bra-toppeihin olemme huolella valinneet  erittäin korkealaatuisen ja pehmeän Newlife kierrätyspolyesterin.
Kaikki materiaalit sopivat tukemaan joogaliikkeitä täydellisesti. Uskomme, että nykyihmisille vapaa-aika on todellista luksusta. Kismet yhdistääkin mukavuuden ja toiminnallisuuden tinkimättä tyylistä.
Kismet yogastyle-mallisto on luotu ja suunniteltu kaikella rakkaudella ja intohimolla joogaan, jotta voit nauttia täysillä joogan upeasta kokemuksesta, auttamalla keskittymään vain itseemme ja elämäämme.”
– Sylvia –
 

Kismet yogastyle edustaa ympäristöystävällisyyttä ja laatua.

 
Vaatteiden kierrätetty polyesterilanka on valmistettu Newlife – materiaalista, eli polyesterlanka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Lankaa valmistetaan mekaanisessa prosessissa, jonka pyörimisen aikana lanka jo värjätään. Näin prosessi säästää 10 litraa vettä kiloa kohden, verrattuna perinteiseen värjäykseen.
Kismet Yogastyle edistää aktiivisesti kestävää tekstiilituotantoa ja ympäristönsuojelua. Haluamme, että nautit vaatteista pitkään, sekin on ympäristöystävällisyyttä! “Johdonmukaisuus” säästää resursseja ja vähentää jätteiden määrää. Lisää tietoja löytyy osoitteessa www.newlifeyarns.com
Uskomme, että ympäristöystävällinen tuotanto on tärkeää. Jooga opettaa meitä olemaan tietoisia itsestämme, toisista ja ympäristöstä. Kismet-mallisto edistää aktiivisesti kestävää tekstiilituotantoa ja ympäristönsuojelua. Lisäksi tuemme ja noudatamme “Fashion Revolution” – liikkeen arvoja. Liikkeen, joka tukee avoimuutta, ympäristöystävällisyyttä, sekä arvostaa ihmisyyttä tekstiiliteollisuudessa. Lisätietoja löytyy www.fashionrevolution.org.
Kismet Yogastyle toimii ainoastaan pienissä, perheyrityksissä Portugalissa ja Intiassa. Oikeudenmukaiset palkat ja oikeudenmukaiset työolot ovat meille erittäin tärkeitä. Vierailemme säännöllisesti kumppaneidemme luona ja arvostamme avoimuutta, luottamusta ja ystävyyttä.
Upeita Kismet Yogastyle asuja löydät nyt Temppelin Emäntä – Puodista. Astu sisään hyvinvoinnin maailmaan, luontoa kunnioittaen.
 

 


 
 

 

 

 
 

Temppelin Emäntä