0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Lumoava Jurmo, jälleen.

 
Ennen joulua pääsimme jälleen vierailemaan Saaristomeren rakkaimmalla saarellani.
Jurmo ja sen taika, jonka ymmärrät vasta kun olet sen kokenut.
Jotenkin, nämä talviset visiitit ovat ihan parhaimmat. Saariston hiljainen rauha, joka lamaannuttaa levottomimmankin sielun. Sisäinen erakkoni nauttii askeettisesta kauneudesta, lumoavista maisemista. Kamera räpsyy kaiken aikaa ja nyt, kuvat puhuvatkin enemmän kuin ne tuhat sanaa.
 
 

Ainoat ihmiset tapaat joko huussireissulla tai kaivolla.

 
 

 

Päivän patikkaretken jälkeen oli mahtavaa sytytellä saunaa ja kokkailla – käpertyä lämpimään mökkiin.

 
 


 

Tuuli puhisee nurkissa ja mahtava tähtitaivas viihdyttää aamuun asti.

 

 
 
Huumaavan viikonlopun kruunaa paluumatkalla tarjoiltava lohikeitto, eikä siitä viinilasillisestakaan voi kieltäytyä. Nyt en pakahdu heti ikävään, sillä tiedän että parin viikon päästä matkaan jälleen lempisaarelleni.
 

Jurmo

 

 

 

 

 
 
 

Tästä pääset aikaisempaan Jurmon retkeeni, jossa enemmän kertomusta saaresta ja matkasta sinne.

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!