0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Inkivääriryyppy – skippis terveydelle!

 
 

Nyt, kun flunssakausi pauhaa hurjana, jaan teille helpon terveysryypyn ohjeen.

 
Ryyppyyn, trendikkäämmin shottiin, tulee neljä raaka-ainetta; vesi, inkivääri, sitruuna ja hunaja. Kaikki huipputerveellistä.
 

 


 
 
Inkiväärin sanotaan parantavan vastustuskykyä, vähentävän tulehdusta kehossa, sekä parantavan aineenvaihduntaa. Joillain se jopa auttaa närästykseen ja vatsavaivoihin. Inkivääri tekee myös hyvää sydämelle ja verenkierrolle.
Sitruuna on todellinen vitamiini- ja antioksidanttipommi. Sen sanotaan tappavan jopa viruksia. Sitruuna puhdistaa kehoa, auttaa ruuansulatuksessa ja tekee hyvää sydämelle, sekä verisuonille.
Hunaja on luonnon oma makeuttaja, joka myöskin poistaa kehosta tulehdusta, auttaa ruuansulatuksessa ja parantaa jopa haavoja. Hunaja tekee myös hyvää iholle ja hiuksille.
 
 

Aiemmin lisäsin tuoretta inkivääriä teeheni, mutta nyt nappaan joka aamu tätä huikeaa inkivääriryyppyä, joka maistuu koko perheelle!

 
 

 
 
 

Inkivääriryyppy

 

1 l vettä

100 g tuoretta inkivääriä

1 sitruuna

2 rkl hunajaa

 
 
 

Kiehauta vesi ja kaada se kuorittujen, pilkottujen inkiväärien päälle. Anna hautua ja jäähtyä n. 45 minuuttia. Purista sitruunan mehu joukkoon, sekä maun mukaan loraus hunajaa. Siivilöi, pullota ja säilytä jääkaapissa. Nauti ryyppy päivittäin.

 
 

Skippis!

 


 
 

Lue lisää:

Inkivääri

Sitruuna

Hunaja

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!