0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Ne Meikit

Noniin, vihdoin olen valmis tekemään ensimmäisen kosmetiikkaan liittyvän postaukseni. Ja, tiedoksi, tähän ei liity mitään kaupallista yhteistyötä tai kytkyä, eli kokemukset ja suosikit ovat puhtaasti minun.

Yli kahdenkymmenen vuoden aikana olen päässyt kokeilemaan kosmetiikkaa laidasta laitaan. Ensin kosmetologina ja myöhemmin kaupallisessa maailmassa, jossa kilpailu on ihan järjetön. Ja kun olen kerran suosikkini löytänyt, uskollisesti myös pysyn niissä. Tosin, harmittavan usein suosikkeja lopetetaan ja tilalle tulleet eivät sitten enää olekaan yhtä hyviä, joten etsiminen alkaa sitten taas alusta ja uudestaan. Tässä nyt tämän hetken arjen helpotukseni.

Sen verran vielä arkimeikistäni, että sen tekemiseen menee mulla noin 5 minuuttia, aina samassa järjestyksessä, tulee suoraan takaraivosta. Ja jos tämä järjestys järkkyy, voi jotain oleellista uupua lopputuloksesta kokonaan, kuten onkin joskus käynyt. Ja jos on oikein kiire tai haen vieläkin luonnollisempaa lopputulosta, jätän tarkoituksella jonkun vaiheen pois. Mutta, ennenkaikkea haluan aina että lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen, ei niin meikatun näköinen.

Pohjustukseen olen käyttänyt jo 25 vuotta yhtä ja samaa- Sensai meikkipuuteria. Aikaisemmin merkki oli Kanebo, mutta nimen vaihduttua koostumus ja sävyt ovat onneksi säilyneet. Joten päivävoiteen imeydyttyä levitän koko kasvoille, kuivalle iholle tarkoitetun Sensai Total Finish meikkipuuterin, sävy TF 204. Sensai Total Finish on puuterimainen, kosteuttava meikkivoide, joka levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Untuvan kevyt, läpikuultava puuteriaines antaa kauniin peittävyyden ja upean hehkun iholle. Lopputulos on virheetön ja silkkimäinen. Meikkivoidepuuterissa on suojakerroin 15. Meikkipuuterirasia myydään erikseen, joten jatkossa voit ostaa refillejä ja meikkisieniä, koko rasiaa ei tarvitse uusia. Tai aina voit käyttää pelkkiä refillejä, ilman rasiaa. Mutta, siis kaikkien kokeilujen jälkeen, olen aina palannut tähän yhteen ja samaan tuotteeseen, jolla saan meikkivoiteen ja puuterin ominaisuudet muutamalla pyyhkäisyllä.

Seuraavaksi teen silmien rajauksen mustalla kajalilla. Vedän ihan ripsien tyveen viivat alas ja ylös, ulkonurkasta sisänurkkaan, kevyesti luomen ihoa venyttäen, niin jälki on siisti ja yhteneväinen. Juhlahetkiin teen syvemmät rajaukset alaluomen ja yläluomen ihan sisäpintaan, ripsien sisäpuolelle. Tähän on jo vuosia ollut suosikkini Sokoksen oma edullinen merkki, We Care Icon. Magnetic Eye Smooth Wear Eyeliner sopii herkille silmille, koostumus on pehmeä, hyvin liukuva ja pysyvä. Viivaa on helppo piirtää. Kestävä tuote, joka kuitenkin lähtee helposti pesussa pois. Kajal on täysin kasvipohjainen, eikä sisällä hajusteita, parabeeneja tai säilöntäaineita. Ihana tuote joka sopii herkille silmilleni, eroja nimittäin löytyy hintavista halpoihin, osa ärsyttää, osa ”valuu” silmiin, mutta tämä on paras.


Rajauksen jälkeen tulee suosikki, joka vissiin on poistumassa markkinoilta, mutta hamstrasin niitä jo muutaman. Loreal Super Liner Smokissime puuterimainen rajaustussi, joka on kuin luomiväri, mutta jopa yhdellä vedolla saat smoky eye lookin! Brown Smoke on sävynä pehmeä, saat luonnollista intensiivisyyttä katseeseen, joka pysyy hyvin. Yksi veto jälleen ulkonurkasta sisänurkkaan, hieman luomen ihoa venyttäen ja valmis! Illalla laitetaan enemmän, mutta päivällä yksi veto riittää.


 

Luomiväriä tarvitsen hieman riippuvan luomen häivytykseen. Tähän sopivat tummemmat nudesävyt, joita levitän rajauksesta ylöspäin, peittäen luomivaon ja sen roikkuvan osan. Tällä hetkellä käteen on osunut Maybellinen Nudes-paletti, josta käytän päivällä jotain vaaleaa beigeä sävyä ja illalla sitten tummempia sävyjä. Turvallisia sävyjä on paljon, en halua väriä niinkään, vaan varjostusta, jolla katse hieman nousee.

Ja sitten se Mascara! Näitä onkin sitten kokeiltu- ja paljon! Sen pitää olla ripsiä erotteleva, jotta jälki on huoliteltu ja siisti. Massan tulee olla paksuhkoa, en voi sietää litkuja joista ei jää ripseen oikein mitään. Eli muutamalla vedolla runsautta, tuuheutta ja näyttävyyttä katseeseen. Tähän löytyy suosikiksi Cliniquen high impact mascara. Musta sävy tuo intensiivisyyttä, musta-ruskealla saa pehmeämmän lookin. Sopii herkille silmille hyvin ja mikä parasta, tämä myös lähtee helposti pois, kun niin haluat. Toinen suosikkini on Sensai Separating&Lengthening mascara, joka tuuheuttaa ja erottelee, sekä pidentää ripsiä ja on vedenkestävä, mutta puhdistus on minulle toisinaan työläs.

Muista muuten vielä taivuttaa ripset ennen mascaraa.

Kulmakynissä on kanssa ollut valikoimaa ja hakemista. Osa liian kovia, osa liian pehmeitä, sävy punertaa, on liian harmaa ja mitä kaikkea! Paras ehdottomasti on Sokoksen oman We Care Icon merkin kulmakynä, joka liukuu hyvin mutta pysyy. Sävyt ovat luonnolliset ja niistä suosikkini on No.3 true blonde.

Poskipunana olen lähes aina käyttänyt aurinkopuuteria. Tällä hetkellä suosikki on Michael Korsin Glow, joka myydään suuressa rasiassa ja tuntuukin että tämä huippulaadukas aurinkopuuteri ei lopu koskaan. Aurinkopuuteria siis sipaisen suurella siveltimellä poskiluun alle enemmän, päälle hieman, hiusrajaan ja luomille. Luonnollinen häivytys, varjostus ja päivetys samalla sutasulla.

 Viimeisenä huulet. Huuliin haluan huulirasvan tuntua (olen huulirasva-addikti). Nudet tai värilliset huulet, mutta tuntuma on tärkein. Tällä hetkellä käytössä Dior Rouge Nude 319, päälle kiiltoa jos haluan, mutta ihanan helppo sävy ja rasvainen. Ei niin väliä vaikka menisi vähän yli rajojen, kun on turvallinen nudesävy. Illalla sitten intensiivisyyttä rajauskynällä tai tummemalla sävyllä, mikä nyt milloinkin sopii tyyliin. Hyvin usein huulillani on päivisin vain bepathenia. Joskus tein vain rajaukset, häivytin niitä huulen keskustaa kohti ja päälle ihana bepanthen.

 5 minuuttia ja olen näillä konsteilla valmis ihmisten ilmoille!

 

1. meikkipuuteri 2.silmärajaus 3.luomikynä- ja väri 4.ripsien taivutus 5.ripsiväri 6.kulmat ja aurinkopuuteri

​ ​

Kannattaa muuten satsata hyviin siveltimiin. Itsellä käytössä Eliezer- siveltimet, jotka ovat lähes ikuiset, kun huoltaa niitä hyvin. Puhtailla välineillä meikki kuin meikki onnistuu.

Tässä nämä suosikit nyt, katsotaan mitä matkan varrelta löytyy, hintaan ja merkkiin katsomatta. 

 
 

Vapaa-ajalla annan ihon levätä meikittömänä.

 
 

Seuraavaksi pureudun ihonhoidon suosikkeihini.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!