0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Phytomer – ihonhoitoa luontoa kunnioittaen

Meren monimuotoisuuden kunnioittaminen.

Phytomer kasvattaa ja kerää merilevät avomereltä kestävin ja ympäristöystävällisin menetelmin. Harvinaisimmat levät Phytomer kasvattaa laboratorioissa, jotta voidaan taata lajien säilyminen.

Vihreät valmistustavat kaikissa tuotantovaiheissa.

Phytomer keskittyy tuotantotavoissaan mahdollisimman pieneen ympäristövaikutukseen.

  • Hyönteismyrkyttömät viljelymetodit
  • Liuotin- ja kemikaalivapaat uuttamisprosessit
  • Uusiutuvat energianlähteet
  • Suodatinpuutarhat jäteveden puhdistukseen

Phytomer – tutkimus- ja tuotantokeskus Ranskassa.

  • 1500 neliömetriä
  • 30 tutkijaa, jotka ovat erikoistuneet ihon ja meren biologiaan.
  • 45 vuoden kokemus ympäristöystävällisestä merilevien vljelystä.
  • 60 uutta mikro-organismia löydetty ihonhoitoon käytettäväksi.

EcoVadis Gold – sertifikaatti.

EcoVadis on riippumaton CSR-arviointitoimisto. Sen ainutlaatuinen CSR-arviointimenetelmä kattaa 150 ostoluokkaa, 110 maata ja 21 CSR-indikaattoria. Menetelmä perustuu myös kansainvälisiin CSR-standardeihin, mukaan lukien Global Reporting Initiative, Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact sekä ISO 26000.

EcoVadisin CSR-arviointimenetelmä huomioi yritysten luokittelussa 21 kriteeriä neljästä teemasta, jotka ovat ympäristövastuullisuus, työelämän eettiset periaatteet, reilut liiketoimintakäytännöt, sekä toimitusketjun reilut toiminnot.

Phytomer on viiden parhaan EcoVadis sertifikaatin saaneen yrityksen joukossa.

Yhteistyössä – Time For The Ocean.

Time for the ocean on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee ja kehittää taideprojekteja rahoittaakseen meren ja rannikoiden suojelemista.

Temppelin Emäntä