0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Kasvohoito kotosalla

Ihon helliminen onnistuu kotonakin, ilman käyntiä kosmetologilla. Toki, kosmetologilla saattaa olla käytössään tuotteita, joita ei kuluttajille ole myynnissä ja kotihoidossa jää hellivät hieronnat uupumaan. Mutta, periatteessa pystyt kasvohoidon tekemään itsekin.

Tarvitset ihollesi sopivat tuotteet, jotka mieluiten kosmetologisi on sinulle valinnut. 

PINTAPUHDISTUS

Puhdista ihosi puhdistusmaidolla, -voiteella, -vaahdolla tai -geelillä. Tuotteen käyttöohje kertoo miten puhdistuksen teet. Yleensä sormenpäillä pyörittelemällä ja lopuksi vedellä huuhtelemalla. Viimeistele pintapuhdistus pyyhkimällä kasvot ja kaula kasvoveteen kostutetulla vanulla. Puhdas iho on valmis vastaanottamaan vaikuttavat aineet.

Phytomerin klassikkotuotteella, Rosee Visage – Ruusukasvovedellä saat myös ihanat silmänympärysihoa hoitavat silmähauteet. Aseta ruusukasvovedellä kostutetut vanulaput silmäluomille ja unelmoi hetki, Ruususen unta…

KUORINTA

Ihon pinnalla olevaa kuollutta ihosolukkoa voit kuoria kerran viikossa. Ihon uusiutumisen tahdissa ihon pinnalle kertyy kuollutta ihosolukkoa, joka hankaloittaa tuotteiden imeytymistä ja saa ihon värinkin hieman nuukahtamaan. Käytä kuorintatuotetta tarkkaan ohjeen mukaan. Hellävaraiset entsymaattiset kuorinnat sopivat parhaiten herkälle ja ohuelle iholle, erilaisia hiovia rakeita sisältävät kuorinnat taas hieman vahvemmalle iholle. Monet kuorinnat tehostuvat lämmössä, joten voit levittää kuorinnan ihollesi esimerkiksi saunan lempeiden löylyjen ajaksi tai levittämällä lämpimän pyyheliinan kasvoillesi kuorintatuotteen päälle. Osa kuorinnoista käytetään kasvoilla vain sen aikaa kun pyörittelet sitä sormenpäillä iholle ja osan annetaan vaikuttaa ohjeistetun ajan ja poistetaan vedellä huuhtelemalla. Voit käyttää poistamiseen myös kasvoille tarkoitettua kasvosientä tai -liinaa. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ihon pinnalta ja lämpö avaa ihohuokosia, joten iho on valmiina vastaanottamaan hoitotuotteet.

Phytomerin suosikkikuorinnan, Peelin Vegetalin, entsymaattisesti kuorivana ainesosana on Papaiini – luonnollinen ihmeaine.

KASVONAAMIO

Kasvonaamio on hoitovoiteesta tuhdimpi versio, eli sisältää runsaasti vaikuttavia aineita. Naamioita on erilaisia, iholle jätettäviä, hierottavia, ylimääräiset poispyyhittäviä tai kokonaan poistettavia. Kasvonaamio tulee aina valita ihon tarpeen mukaan. Naamiota levitetään iholle runsaammin kuin voidetta, välttäen ohuempaa silmänympärysihoa ja annetaan vaikuttaa ohjeessa mainitun ajan. Monet naamiot sopivatkin ihanasti saunan lempeisiin löylyihin, suojaamaan ihoa, sekä jälleen, lämpö tehostaa naamion vaikutusta ja parantaa imeytymistä avaamalla ihohuoksia. Kasvonaamion vaikutusajan aikana voit leputtaa silmiäsi asettamalla luomille ruusukasvovesihauteet tai silmänympärysnaamion.

Phytomerin Contour Radieux on silmänympärysiholle tarkoitettu virkistävä naamio, jota voit käyttää myös yöllisenä tehohoitona silmänympärysiholle. Tämä täsmätuote ravitsee ja kosteuttaa, sekä poistaa turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholta. 

VIIMEISTELY

Jos kasvonaamiosi oli iholle jätettävä, kasvohoitosi on valmis. Mutta, jos kasvonaamiosi tuli poistaa, levität viimeiseksi ihollesi sopivan voiteen, silmänympärysiholle omansa ja nautit hoidetusta hipiästä.

TEHOSTETTU IHONHOITO

Tehostettuun ihonhoitoon kuuluvat erilaiset tehoseerumit, -geelit ja -ampullit. Nämä ohuenohuet tuotteet sisältävät yleensä tehoaineita tiivistetyssä muodossa, ilman voidepohjaa, jolloin ne myös imeytyvät syvemmälle ihoon. Seerumit myös parantavat päälle levitettävän voiteen tai kasvonaamion imeytymistä. Näiden valinnassa tarvitset ammattilaisen, kosmetologisi neuvoja. Valinta tehdään ihon senhetkisen tarpeen mukaan, jonka ammattitaitoinen kosmetologi osaa kartoittaa.

Pidän kerran viikossa itselleni kauneusillan, johon kuuluvat sauna, kasvohoito ja vartalonkuorinta. Järjestämilläni Retriiteillä on myös ohjelmassa aina Kauneussauna, jossa pääsee kokeilemaan hipiänhellintää laadukkailla tuotteilla. Helppoa hemmottelua!

 
Kun kaipaat apua oikeiden ihonhoitotuotteiden valinnassa, laita viestiä, sovitaan aika ja valitaan yhdessä ne parhaat tuotteet, juuri Sinun ihosi tarpeisiin. Cidesco-/SKY- Kosmetologina, lähes 30 vuoden kokemuksella, olen apunasi.
 
 
 
Phytomer on tuonut meren hyötyjä ihonhoitoon lähes 50 vuoden ajan. Meri on rikkain ja monimuotoisin elementti. Meri ja merivesi toimivat täydellisesti yhdessä solujemme kanssa; ne sisältävät runsaasti ihon kauneudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä hivenaineita, sekä mineraaleja.
 
Phytomer – Merellisen bioteknologian pioneeri.
 
Phytomer Laboratoriot ovat ihonhoitotutkimuksen kärjessä merellisen bioteknologian alueella. Menetelmä koostuu merellisten mikro-organismien viljelystä laboratoriossa uusien, täysin luonnollisten aktiivisten ainesosien tuottamiseksi. Phytomer valvoo kaikkien valmistuksen vaiheiden ekologista vastuullisuutta ja on sitoutunut merten suojeluun, koska se on koko intohimoisen työn sydän.
 
Siksi valintani on Phytomer, kaikista maailman merkeistä.
 
 
 
Temppelin Emäntä