0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Tuulen Viemää – Purjehdusretriitti Saaristomerellä

 

Irrottaudu arjesta ja mantereesta huikealla Purjehdusretriitillä!

Anna tuulen kuljettaa ja meren keinuttaa sinut saariston rauhaan. Hengitä saariston puhdasta ilmaa, joogaa lempeää Hathajoogaa, rentoudu äänimaljojen äärellä. Anna aikaa itsellesi.

 

Tunne saariston raikas tuuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan.

 

Kuunari Lokki on kiertänyt maailman merillä monet vuodet. Lokki on järeä ja turvallinen kuunaritakiloitu teräsvene. Kuunari Lokki kuljettaa meidät Saaristomeren upeimpiin luonnonsatamiin tai vierasvenelaitureihin. Rakennamme reitin sääolosuhteiden mukaan. Matkamme alkaa Turun Aurajoesta ja se saattaa kulkea Seiliin, Aspön, Brännskäriin, Berghamniin tai Jungfruskäriin – päämäärä on ihana arvuutus.

Kuunari Lokin miehistö on kokenut ja ammattitaitoinen. Saat osallistua aluksen ohjaus, navigointi ja purjehdusmanöövereihin, niin paljon kuin haluat, mutta jos haluat vain nauttia, niin sekin sallitaan. Aikaisempaa purjehduskokemusta et tarvitse.

Majoitumme, sekä ruokailemme Kuunari Lokissa. Joogat ja Äänimaljarentoutukset pyrimme pitämään maissa, ihanilla kallioilla tai rantaniityillä. Ohjaajana toimii kokenut Hyvinvointivalmentaja, Joogaohjaaja, Äänimaljarentouttaja, Personar Trainer ja Kosmetologi Anette Huila – TEMPPELIN EMÄNTÄ.

Ohjelmamme on rennolla otteella hahmoteltu, saariston sääolosuhteisiin ja satamiin sopivaksi. Pääset kunnon merimiesmeininkiin, valmistamme ruuat itse ja saatamme saunoa ja pulahtaa mereen yllättävissäkin paikoissa. Saunahetkemme kruunaa kosmetologin valitsemat tuotteet merellisestä Phytomer – kosmetiikkasarjasta

 

 

Tuulen Viemää – Purjehdusretriitti Saaristomerellä

2023

5.-7.6.

16.-18.6. 

4.-6.8. 

 

855 €

 

 

OHJELMA 

PERJANTAI/MAANANTAI

 • Lähtö Turusta, Aurajoesta klo. 10.00
 • Tutustumme alukseen ja turvallisuuskysymyksiin ja tämän jälkeen lähdemme merelle.
 • Matkan aikana saat osallistua aluksen ohjaus, navigointi ja purjehdusmanöövereihin, niin paljon kuin haluat, mutta jos haluat vain nauttia, niin sekin sallitaan.
 • Matkan aikana valmistamme ja nautimme yhteistuumin herkullisen aterian.
 • Purjehdus kestää noin 7-10 tuntia.
 • Saarelle päästyämme tutustumme saareen, sen luontoon ja historiaan.
 • Jooga & Äänimaljarentoutus päivän aikana, sekä mahdollinen sauna.
 • Illallinen Lokilla.
 • Yöpyminen aluksella.

 

LAUANTAI/TIISTAI

 • Aamiainen Lokilla
 • Köydet irti ja matkaan. Purjehdus seuraavaan saareen noin 5 tuntia.
 • Matkan aikana valmistamme ja nautimme maukkaan lounaan.
 • Saarelle päästyämme tutustumme saareen, sen luontoon ja historiaan.
 • Jooga & Äänimaljarentoutus päivän aikana, sekä mahdollinen sauna.
 • Illallinen Lokilla.
 • Yöpyminen aluksella.

 

SUNNUNTAI/KESKIVIIKKO

 • Aamiainen Lokilla
 • Jooga&Äänimaljarentoutus päivän aikana
 • Köydet irti ja keula kohti Turkua, minne saavumme noin klo.17
 • Matkan aikana valmistamme ja nautimme maukkaan lounaan.

 


Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle. Saariston sääolot vaikuttavat ohjelman aikatauluihin. Lähde matkaan joustavin mielin.

Mukaan tarvitset, makuupussin, aluslakanan, tyynyliinan, pyyhkeen, joogamaton, vesipullon, hygieniavälineet (aluksella ei ole suihkua, joten esim. kosteuspyyhkeet ovat loistojuttu) sauna- ja uimakamppeet, säänkestävän vaatetuksen.

Ohjelman, Joogan ja Äänimaljarentoutuksen tarjoaa, Anette Huila – Temppelin Emäntä. Jooga on lempeää hathajoogaa, aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Voit lukea joogasta ja Äänimaljarentoutuksesta www.temppelinemanta.fi.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, ilmoittaudu www.temppelinemanta.fi/tuntivaraus


Lisäkysymykset, sekä mahdolliset ruokarajoitukset voit lähettää sähköpostilla [email protected]

Tapahtuma laskutetaan kahdessa erässä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.


MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Temppelin Emäntä ja Kuunari Lokin miehistö eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääsekään osallistumaan purjehdusretriittiin, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan.


VAKUUTUS:
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Temppelin Emännän tai Kuunari Lokin puolesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma-tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. Ammattitaitoinen ohjaaja ja miehistö huolehtivat sinusta, mutta osallistut purjehdukselle, sekä harjoituksiin omalla vastuullasi.

 

Antaudu saariston syleilyyn, anna aikaa ja huomiota itsellesi.

Temppelin Emäntä