0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Rauhoittava Sadepäivä

Turun järkyttävien tapahtumien jälkeen, tekee mieleni rauhoittua. Koti on turvasatama ja paikka, jossa on hyvä olla. Tälle päivälle osui sadepäivä ja tuntui oikealta myös sytytellä kynttilöitä. Kynttilän valo ja sateen ropina rauhoittaa, antaa myös lohtua. 
  Koti ja perhe, ne tärkeimmät.

 


 

 

 

 


 

Viihdyn kotona. Nautin joutilaista päivistä, ilman aikatauluja. Mukavissa vaatteissa ja villasukissa tykkään sipsutella ympäriinsä. Ehkäpä lähden vielä pitkälle kävelylenkille, sateella ilma on ihanan happirikasta. Sauna, hyvä ruoka ja leffailta kruunaavat tämän joutilaan ja terapeuttisen päivän.

 

Nautin jokaisesta elämäni hetkestä.

 


 
 

Toivon voimia Turun onnettomuuden uhreille ja omaisille. Olette ajatuksissani.

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!