0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Taivaallinen, uniikki jalkahoito

Yhteistyössä Ekokosmetologi Karoliina K. kanssa.
 
Jalat kaipaavat hoitoa. Varsinkin talvella jalkojen iho on koetuksella, kun kuiva huoneilma kuivattaa ihoa ja toisaalta lämpimät talvikengät saattavat niitä hauduttaa.
Minä pääsin Ekokosmetologi Karoliina Käyhkön käsittelyyn ja voin kertoa, että hoito oli kaikkea muuta kuin tavallinen jalkahoito. Käsittely oli todella hemmotteleva ja kokonaisvaltainen – nimeltäänkin Uniikki Jalkahoito.
Liedossa, EkoKauneushoitola Karoliina K. on täydellinen miljöö hemmotteleviin, luonnonmukaisiin hoitoihin. EkoKauneushoitolassa ekologisuus, luonnonmukaiset raaka-aineet, luomulaatuisuus ja ympäristöystävällisyys ovat tuotteilta vaadittuja ominaisuuksia. Ekokosmetologi siis käyttää työssään biosertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja toimii myös ekoeettisesti. Ihanaa!
 
 

Tunnelma hoitolassa on lempeä, kynttilänvalo ja rentouttava musiikki saa kaiken muun unohtumaan.

 
 
Jalkahoidon ajan saan pötkötellä muhkealla pedillä. Ihan ensimmäisenä Karoliina kietaisee jalkani lämpimiin hauteisiin, joissa eteeriset öljyt pehmittävä ihoa. Saan peitteen päälleni ja lämmittävän lämpöpakkauksen myös rintakehälle. Rauhoitun ja suljen silmäni. 
Karoliina huoltaa jalkani huolella. Jalat saavat kevyen raspauksen, koska tiesitköhän, että liian voimakas kovettumien poisto kiihdyttää ihon uusiutumista ja näin saavat kovettumat innostumaan. Joten huolelliset raspaukset ja hoitavat voiteet antavat parhaan tuloksen pitkällä tähtäimellä. Kotihoito on tietysti tärkeä.
 

 
Kun kynnet ja kynsinauhat on huollettu, Karoliina kuorii koko jalat, varpaista reisiin asti. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään kosteuttava hierontanaamio. Hieronta onkin sitten poikkeuksellisen pitkä, varpaista reisiin sekin. Ai että, tuntuu ihanalta! Jalkojen rentoutus kestää puolituntia.
Hieronnan jäkeen saan vielä rentoutua hetken, silmille asetetaan haude ja jalatkin viimeistellään lämpimällä lämpöpakkauksella. Halutessa saat vielä kruunuksi jaloillesi kauniin kynsien lakkauksen.
 

Uni ei ole kaukana, kun Karoliina herättelee minua lempeästi.

 
Leijaillen lähden kotia kohti. Mukaan saan vielä kuorivan jalkasaippuan ja mahtavan vartalovoiteen, joka on paras voide mitä olen koskaan vartalolleni sivellyt. Nurmen Organic Rich Shea and Almond Creme – syväkosteuttava luomuvartalovoide, jossa orgaanista shea- ja kaakaovoita, manteli-, aprikoosi-, jojoba-, sekä vehnäalkioöljyä.
 

 
Iltaisin sipaisen sitä jalkoihin ja käsiin. Jalat ovat todella kevyet ja hyvin hoidetut, jatkan kotihoitoa myös kuorivalla, Nurmen vegaanilla käsintehdyllä Foot Scrub Soap –  jalkasaippualla, jossa on ihoa kuorivaa hohkakiveä ja mantelin kuorijauhetta. 
 

 

Suosittelen kokeilemaan, tämä ei ollut mikään tavallinen jalkahoito.

 

Pääset ajanvaraukseen tästä.

 

 

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!