0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Nia, tanssin iloa päästä varpaisiin!

 

Pääsin kokeilemaan Nia-tanssia!

 
Mulla ei ollut mitään ennakkokäsitystä, mitä Nia on, joten olin täysin avoimin mielin. Tanssiasu voi olla mitä vaan, mukavaa päällepantavaa. Nia tanssitaan paljain varpain, näin tunnet parhaiten rytmin ja saat hyvän tuntuman lattiaan. Hikipyyhe ja juomapullo tulevat tarpeeseen.
 
Niaa tanssitaan helpoilla liikesarjoilla, useilla toistoilla – ja mikä parasta, voimakkaalla rytmillä, joka on lumoavan rauhoittavaa. Liikeradat avaavat kehoa, lisäävät liikkuvuutta ja myöskin vahvistavat, taistelunomaisilla liikkeillään. Ihan täydellistä kehonhuoltoa, joka käy kaiken ikäisille. Nia on nivelystävällinen laji, joka puhuu kokonaisvaltaisen liikkumisen puolesta.
 
 

Tanssit omassa kuplassa.

 
 
Tanssisali täyttyi ihanan ystävällisistä ja hyväntuulisista ihmisistä. Voit keskittyä tanssiessa itseesi, kuunnella kehoasi, seuraten ohjaajan neuvoja. Rytmit huumaavat, saavat ihanan energian kehoosi ja kasvosi hymyilemään. Kaikki muu unohtuu, mieletön rauha ja tyytyväisyys leijailee kehoosi.
 

Tunnin jälkeen on lempeä, hyväntuulinen, vahva ja ryhdikäs olo.  Rakastan voimakkaita rytmejä, tanssi saa mut aina hymyilemään. Tulen jatkossakin käymään Nia-tunneilla, se oli just mun juttu. Mun teema tälle vuodelle on jotain uutta ja jotain vanhaa. Uutena sain kokea nyt Nian lumon.

 

 
 

Tästä pääset Nia Finlandin sivuille, löydät tanssipaikat, mene ihmeessä kokeilemaan!

 

 
 
Tässä lisää mun tanssipostauksia:
Samba, oi Caramba!
Helsinki Samba Carnaval 2017
Helsinki Samba Carnaval 2018
 
 

Nia Finlandin video:


 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!