0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Unohtumaton Santorini – Hyvinvointiretriitti Kreikan Saaristossa

Koe unelmien irtiotto kauniilla Santorinin saarella, upeassa Kreikan saaristossa. Santorini on Kreikan kuuluisin saari, ja kun tehdään listaa maailman kauneimmista matkakohteista, Santorini valitaan yleensä mukaan.

Thíra eli Thera, usein Santoríni, on Kreikan saari, joka kuuluu Kykladeihin ja tarkemmin Santorínin saariryhmään. Kykladien saaristoon kuuluva saari on kooltaan pieni, vain 73 neliökilometrin kokoinen. Asukkaita Santorinilla on reilut 15 000. Saari sai nykyisen muotonsa tulivuorenpurkauksessa vain 3600 vuotta sitten. Purkaus repäisi saaren osiin, ja merestä puolikuuna nousevan saaren jyrkkä länsireuna on itse asiassa tuolivuoren kraatteria. Kraatterin reunalla tasapainoilee Santorinin pääkaupunki Fira. Saaren korkeuserot ovatkin suuret. Täällä tulevat tutuiksi jyrkät rinteet ja portaikot. Maailman kauneimmaksi kuvailtua auringonlaskua pääsemme ihastelemaan Kreikan valokuvatuimmassa kylässä, häpeämättömän romanttisessa Oiassa.

Saaren itä- ja eteläpuoli, jossa retriitin aikana majoitumme, on maastoltaan loivempaa. 

Kamari sijaitsee saaren eteläpuolella, 10 km kaakkoon Firasta, ja on yksi Santorinin suosituimmista merenrantakohteista.  Kylässä on upea, 5 km pituinen ranta, jonka tumma hiekka muistuttaa saaren tuliperäisyydestä. Tumman hiekan lisäksi rakastut rannan kristallinkirkkaaseen veteen, jossa uiminen on täydellinen tapa virkistäytyä Santorinin auringossa.

Upea Kamari on henkeäsalpaavan ja ainutlaatuisen kaunis – jopa yöllä, kun sen kivet loistavat kuin timantit! Kamarin kylä perinteisine taloineen tarjoaa sinulle aitoa kreikkalaista saaristotunnelmaa. 

Villa Ostria, jossa majoitumme, on serkkuni Selinan ja hänen miehensä Kostaksen hotelli. Villa Ostria on rakennettu perinteiseen kyklaadiseen tyyliin, rakennusten muodostaessa suljetun sisapihan “platian”. Huoneistot ovat kaikki pohjaratkaisultaan erilaisia ja sisustettu perinteiseen kyklaadiseen saarelaistyyliin.
 
Keittiovarustus kaikissa huoneistossa on yhtenäinen eli soveltuu pienten aterioiden valmistukseen kuten esim. aamiainen.

Retriitin hintaan ei siis kuulu aterioita, koska Villa Ostria on ympäröity ihanilla pikku Tavernoilla. Voit valita ruokapaikan makusi, mieltymyksesi tai vaikka näköalan mukaan. Pääset maistelmaan paikallisia herkkuja ja rentoutumaan halutessasi meren äärellä.

Toukokuussa Santorinilla on vielä ihanan rauhallista ja lämmintä. Kontaktini paikallisiin yrittäjiin helpottavat tutkimusmatkaamme viikon aikana. Voimme rekeillä yhdessä tai saat seikkailla yksinkin. Saarella on todella turvallista, siistiä ja ah, niin ihanan kaunista. Ihmiset ovat ystävällisiä ja avuliaita, ylpeitä yhdestä maailman hienoimmasta saaresta.

Tämä retriitti todella pysäyttää. Santorinin kauneus, rauha, upeat hetket ja elämykset ovat Sinun.

Unohtumaton Santorini – Hyvinvointiretriitti, Kreikan Saaristossa

795 €

11.-18.5.2023

TORSTAI 11.5.2023

  • Saapuminen. Tilauskuljetus Thiran lentokentältä lähtee klo.10.30
  • Majoittuminen Villa Ostriaan
  • Äänimaljarentoutus ja tutustuminen

Tästä eteenpäin, ohjelmat suunnitellaan paikan päällä, fiilisten mukaan. Kuitenkin niin, että kaksi kertaa päivässä Jooga&Äänimaljarentoutus. Aamulla ja myöhemmin iltapäivällä tai illansuussa (pl. torstait, jotka matkapäiviä). Voit retkeillä saarella yhdessä tai yksin. Nauttia olostasi rannalla tai naapurihotellin uima-altaalla, joka käytössämme. Tulemme vierailemaan Oiassa, Firassa, Akrotírin minolaisaikaisessa kaupungissa ja jos innokkaita riittää, voimme tehdä veneretkenkin. Leppoisaa oleilua kuitenkin.

TORSTAI 18.5.2023

  • klo. 9.30 Tilauskuljetus Thiran lentokentälle.

HUOM! Retriitti ei sisällä matkustusta paikanpäälle.  Olen itse varannut seuraavat lennot ja näihin on linkitetty myös lentokenttäkuljetus saapumis- ja paluupäiville. Lentokenttäkuljetus sisältyy retriitin hintaan.

  • Finnair HKI-THIRA AY1887/ 11.5.2023 klo. 06.35 
  • Finnair THIRA-HKI AY1888/ 18.5.2023 klo. 11.05

Suosittelen varaaman samat lennot, jos aiot tulla lentäen Helsingistä Santorinille. Tähän aikatauluun olemme sovittaneet lentokenttäkuljetukset Santorinille. Kannattaa varata lennot heti retriittivarauksen jälkeen, jotta varmistaa paikan suosituille lennoille. Tietysti voit matkata myös muilla tavoin.

Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle. 

Majoituksen hoitaa Villa Ostria. Majoitus erikokoisissa huoneistoissa.

Mukaan tarvitset joogamaton ja omat lomavarusteet.

Ohjelman, Joogan ja Äänimaljarentoutuksen tarjoaa, Anette Huila – Temppelin Emäntä. Jooga on lempeää Hathajoogaa, aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Voit lukea joogasta ja Äänimaljarentoutuksesta www.temppelinemanta.fi. 

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, ilmoittaudu www.temppelinemanta.fi/tuntivaraus 

Lisäkysymykset voit lähettää sähköpostilla [email protected]

VARAUS ON SITOVA. Tapahtuma laskutetaan kahdessa erässä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. 

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Temppelin Emäntä ja Villa Ostria eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan retriittiin, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Retriitin maksuja ei palauteta. 

VAKUUTUS:
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Temppelin Emännän tai Villa Ostrian puolesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma-tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. Ammattitaitoinen ohjaaja huolehtii sinusta, mutta osallistut harjoituksiin omalla vastuullasi, terveenä.

Irrottaudu arjesta ja antaudu Kreikan saariston syleilyyn, anna aikaa ja huomiota itsellesi, upealla Santorinin saarella.

Tervetuloa!

Temppelin Emäntä