0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Huh, huikea vuosi 2019!

 
Aikamoinen vuosi alkaa olla paketissa.
Nyt mennään jo toista vuotta yrittäjänä, vauhti on ollut huimaa. Töitä on paiskittu olan takaa ja jälleen kerran voin todeta, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. Pienten lasten äitinä en olisi mitenkään voinut sukeltaa tähän maailmaan. Aika ja voimavarat eivät vain olisi yksinkertaisesti riittäneet.
Nyt olen hyvällä omallatunnolla saanut tehdä aamusta iltamyöhään töitä. Aika lentää siivillä, kun teen kaiken itselleni, omalle yritykselleni. Työ ei tunnu työltä, vaan on niin mielenkiintoista ja mielekästä, että siksi aika unohtuu. Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen on loputonta.
 

Onnistumiset palkitsevat.

 Vuoden aikana olen saanut jälleen tutustua uusiin ihmisiin, ollut mukana uusissa tapahtumissa, aloittanut maahantuonnin, opiskellut uutta, hyödyntänyt vanhaa. Kaikki verkostot on hyödynnettävä, kaikki osaaminen otettava käyttöön. Yrittäjänä on venyttävä äärimmilleen, pidettävä kaikkia rautoja kuumana. Välillä hakkaan hulluna päätä seinään, mutta en luovuta. Etsin uudet väylät ja saan tahtoni läpi. Tämä on just se mun juttu, yrityksen kasvu ja omakin kasvu motivoi ja palkitsee.Viikoittaiset Jooga – ja Äänimaljarentoutustunnit, Hyvinvointivalmennukset, sekä Verkkopuoti ovat pitäneet kiireisenä. Kalenteri on täyttynyt yksityisryhmistä – polttareita, synttäreitä, työhyvinvointipäiviä, ihania hetkiä hyvinvoinnin puolesta.
Suurimman unelmien täyttymyksen olen saanut kokea retriittien järjestäjänä. On pidetty päiväretriittejä, sekä koko viikonlopun pysähdyksiä. Luonto, Jooga ja Äänimaljarentoutus, niin mahtava kokonaisuus, ilolla kuljetan asiakkaani ikimuistoisille matkoille. Suomen luontoon, Suomen upeaan saaristoon, sinne saan teitä nyt kuljettaa. Avata kaikille upean, yksinkertaisen maailman. Maailman, jossa on helppo irtautua arjesta, pysähtyä miettimään elämää ja itseään.
 

Niin monet onnen hetket ja kyyneleet olen päässyt kokemaan.

 

Ympärilleni on löytynyt niin mahtavia ihmisiä, että pakahdun onnesta. Onneksi olen ollut rohkea, avannut itseni elämälle, ahminut joka hetken. Koska, nyt huomaan mitä saan takaisin. Olen rohkeampi kuin koskaan, itsevarmempi ja hienojen ihmisten ympäröimä.
Rakas perheeni on kuitenkin kaikkein tärkein. Lapset ovat aikuisia, nyt viimeinenkin lentää pesästään. Koti muuttaa muotoaan, mutta on aina se tärkein paikkani elämässä. Missä se tulevaisuudesssa tulee sijaitsemaan, aika näyttää. Mahtavia suunnitelmia on nyt tulevalle vuodelle. Jännää!

Onnellista, rohkeaa ja hyvinvoivaa Uutta Vuotta toivon myös Sinulle!

Rakasta itseäsi, elämäsi tärkeintä ihmistä.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!