0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Luksusretriitti Långvikissa 10.-12.7.2020

Långvik

HISTORIAN HAVINAA
Kirkkonummen Tanskarlaan vuonna 1976 valmistunut rakennus tunnettiin Kansallis-Osake-Pankin koulutuskeskuksena viime vuosituhannen loppuun saakka. Noista ajoista muistuttavat KOP:n veikeät oravat ovenkahvoissa. KOP:n entisen pääjohtajan Jaakko Lassilan vieraanvaraisuudesta nautti näissä samoissa tiloissa presidentti Urho Kaleva Kekkonen. Vuosisata aiemmin Tanskarlan tiedetään olleen myös J.V. Snellmannin pidetty kesänviettopaikka. Nykyisin Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tarjoaa upean tapahtumapaikan sekä ainutlaatuisia hengähdyshetkiä arkeen.

Nauti Långvikin vieraanvaraisuudesta kuten Kekkonen aikoinaan.


SOPIVAN KAUKANA ARJESTA
Kokonaisvaltainen hyvä olo löytyy Långvikin kokous- ja kylpylähotellista vain 30 minuutin päästä Helsingistä. Ainutlaatuiset puitteet ja erinomainen palvelu takaavat, että voit keskittyä rentoutumaan, virkistymään tai osallistumaan sinulle tärkeään tilaisuuteen. Långvikissa järjestetään noin 1000 tapahtumaa vuodessa. Mukaan mahtuu kokousten lisäksi yritysjuhlia, virkistyspäiviä ja kansainvälisiä kongresseja. Å-tiimi toivottaakin sinut sydämellisesti tervetulleeksi Långvikiin!

Ihmisillä on kautta aikojen ollut sisäsyntyinen tarve vetäytyä ajoittain arjesta – löytääkseen itsensä uudelleen.

RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’)

Temppelin Emäntä ja Långvik Congress Wellness Hotel  tarjoaa sinulle viikonlopun aikana täydellisen rentoutumisen ja tilaa henkilökohtaiselle kasvulle.  Mahtavan mahdollisuuden ottaa aikaa itsellesi. Nauttia luonnosta, hyvästä ruuasta, juomasta, hemmottelusta ja hyvinvoinnista. Luksusretriitin ohjaan minä, Temppelin Emäntä, Anette Huila.

Rentouttava Luksusretriitti Långvikissa

10.-12.7.2020

ALL-INCLUSIVE RETRIITTI 450€/hlö.
Sis. 2 yön majoitus kahden hengen huoneessa, ohjelman mukaiset ruokailut, ohjatut harjoitukset sekä pääsy kylpylään.
ALL-INCLUSIVE PREMIUM RETRIITTI 550€/hlö.
Sis. 2 yön majoitus yhden hengen huoneessa, piccolo shampanja Tervetulotoivotuksena, ohjelman mukaiset ruokailut, ohjatut harjoitukset sekä pääsy kylpylään.
~~~

OHJELMA

Perjantai
15.00 Check-in
15.00-19.00 Itsenäinen ulkoilu / wellness-kylpylä
19.00 Äänimaljarentoutus ja iltapala
Lauantai
08.00 Aamiainen
10.00 Hathajooga ja äänimaljarentoutus
13.00 Lounas
14.00 Äänimaljarentoutus ja päiväunet
15.00-17.00 Ohjattu ulkoilu ja iltapäiväkahvit
17.00 Hathajoogaharjoitus
18.30 Päivällinen
20.00 Hemmottelusauna ja wellness-kylpylä
Sunnuntai
08.00 Aamu-uinti
09.00 AamuHathajooga ja tee
10.30 Brunssi
12.00 Check-out
~~~
VARAUKSET
Varaa pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. 50% retriitistä maksetaan ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä, ennakkomaksua ei palauteta. Esteen sattuessa ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle tai Långvikin Wellness-lahjakorttiin.
Varaukset ja lisätiedot: [email protected] / +358 9 2959 9301

Temppelin Emäntä