0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Hyvinvointiretriitti – pysähdy ja anna aikaa itsellesi.

 

RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’)

 
Retriitit ovat nyt supersuosittuja. Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme rauhasta, kylvemme, sekä saunomme. Syömme hyvin ja opettelemme matkaamme hyvinvointiin.
Ja mikä parasta, minulla on kunnia järjestää hyvinvointiretriittejä Suomen saaristossa. Järjestän retriitit niin sanotulla ulkokaudella, eli vilkkaan kesän jälkeen. Saaristo on silloin ihanan rauhallinen, luonto pääsee oikeuksiinsa ja joskus jopa yllättämään. Milloin on tyyntä ja aurinkoista, milloin pääsee myrsky pauhaamaan. Voin taata, että arjen kiireet unohtuvat kun pysähdyt luoavaan luontoomme.

Olet elämäsi tärkein henkilö.

 
Pidän retriittejä ulkosaariston Jurmossa, Utössä, Pensarin Sandvikissa, sekä Villa Järvelässä, Littoistenjärven rannalla. Retriitit kestävät päivän tai jopa viikonlopun ja ovat erittäin suosittuja.
 

Syksy 2020

 
5.9.  Hetken Hengähdys – päiväretriitti, Villa Järvelä. Lue lisää tästä.
18.-20.9. Rauhoittava Saaristo – viikonloppuretriitti, Pensar. Lue lisää tästä.
2.-4.10. Lumoava Jurmo – viikonloppuretriitti, Jurmo. Lue lisää tästä.
5.-7.10. Lumoava Jurmo – retriitti, Jurmo. Lue lisää tästä.
23.-25.10. Upea Utö – viikonloppuretriitti, Utö. Lue lisää tästä.
6.-8.11. Lumoava Jurmo – viikonloppuretriitti, Jurmo. Lue lisää tästä.
27.-29.11. Lumoava Jurmo – viikonloppuretriitti, Jurmo. Lue lisää tästä.
 

Varaa paikkasi tuntivarauksista.

 
Jooga – Joogatunnilla opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Alku- ja loppurentoutuksessa soitetaan maagisia Äänimaljoja.

Äänimaljarentoutus – Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Kaikki maljat soivat omaa tarinaansa, huumaavia sointuja. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. Äänimaljojen värähtelyt resonoivat kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöden. Lepäät pehmeällä alustallasi, suljet silmät ja nautit kauniista Äänimaljojen soinnista. Soivan maljan matkaava värinä hieroo kehosi joka solua, rentoudut täysin.

 

”Joogaretriitti ulkosaaristossa on hieno kokemus.

Kiitos Anette ja lämmin suositus retriittiä harkitseville.”

– Kati –

 
 

Tervetuloa mukaan!

 
 

 
 

Temppelin Emäntä