0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Kesä tulla saa!

Pääskysestä ei päivääkään, sanotaan. Viime viikolla kaunis Haarapääsky istahti venepaalun nokkaan, kun olimme Wäinön kanssa venettä varustelemassa. Se toi terveiset lämmöstä ja tiedon että kesä on nyt täällä. Oli huumaavan kaunis päivä, nautimme lämmöstä ja katselimme ohi ajelevia veneitä. Meriveden lämpötilakin kohosi jo 15 asteeseen.  


Terassi kesäkuntoon

Terassin kyllästyksen olemme vihdoin saaneet tehtyä, urakka oli valtava mutta seitsemän vuoden tauon jälkeen se oli pakko tehdä.  Ensin pahimmat paikat hiottiin, sitten koko patio pestiin terassipesulla ja kuivumisen jälkeen siveltiin pintaan puunsuoja. Pyydän maalikaupassa kyllästeen joukkoon aina hieman valkoista maalia, niin saan kauniin vaalean viimeistelyn terassin laudoitukselle. Nyt on siistiä ja miellyttävää töpötellä paljain jaloin puisella patiolla.Kesäkukkaostokset olikin sitten ihanuutta. Oi, mitä löytöjä teinkään puutarhalla, juuri oikeita sävyjä ja lajeja! Etelän puolen paahteeseen Pelargonioita ja pohjoisen puolen varjoon kauniita Ahkeraliisoja. Uusia löytöjä olivat Runkotähtisilmä ja Morsiushuntu. Mahtipuuhaa tuo kukkien istuttelu, otin siitä kaiken lämpimässä illassa irti. Laitoin radion soimaan, vähän viiniä lasiin ja kaikessa rauhassa tein kesäisiä istutuksiani. Ihania hetkiä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tunnelmalliset kesäillat

Illan hämyssä oli pakko vielä hieman tunnelmoida, odotan niin niitä lämpimiä kesäiltoja kun voimme nauttia ruuasta, juomasta ja ystävistä omalla pihalla. 

 

 

DIY

Sittenpä osui vielä kauan odotettu kaapelikela matkani varrelle. Terassin ylijäämä kylläste kävi siihen hyvin maaliksi ja sapluunalla spreiasin muutaman hopeatähden kylkeen. Tuli kiva pikku pöytä!


 


 
 


 

Ja niin, se eurolavoista tehty pöytä sai pyörien lisäksi lasikannen. Lasin alle laitoin rakkaan Saaristomeren kartan, joka on vahakankaalle painettu. Aikoinaan sillä tehtiin reittisuunnitelmia veneessä, rannoilla ja kallioilla, oli kätevä säänkestävä merikartta. Nyt se saa jatkaa uraansa maissa, kauniina pöydän kantena. Herättää paljon keskustelua pöydän ympärillä. 

 

Netistä löytyi vielä kiva Strömsö-kasvikaappi, johon saan kesän yrtit ja masikkakin sinne mahtui. Kaikki tarpeellinen on nyt terassilla ja voi vain nauttia niistä lämpimistä, aurinkoisista kesäpäivistä.

Namimaiskis!


 

Eilen suunnattiin Kupittaan puistoon ja sain kesän ensimmäisen pehmikseni.

Aurinkoista viikonloppua!

 

 
 
 

…pssst…olen hulluna vaniljapehmikseen ja aina kun näen Ingmannin pehmistä myytävän, on mun pakko ostaa tuota jumalaista herkkua! ♥

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!