0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

TEMPPELIN EMÄNNÄN Jooga aukeaa!

 
 

Juhuu!

Ensi viikolla aukeaa

 

TEMPPELIN EMÄNNÄN Jooga!

 

Avajaistarjouksena koko ensi viikon ajan:

 

JOOGA         10 € / kerta
(norm. 15 €)

 

JOOGA    10-kortti 100 €
(norm. 130 €, voimassa 6kk)

 

Nyt kannattaa olla nopea!

 
Paikkoja on rajoitetusti, varaahan paikkasi heti täältä tuntivarauksesta.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Joogasta, kaikki tunnit sopivat hyvin myös aloittelijoille. Lempeä Hatha – jooga rauhoittaa, avaa ja vahvistaa kehoa, hengitystä, sekä mieltä. Tunnin alussa ja lopussa maaginen Äänimaljarentoutus.
Tunteja löytyy eri päivinä, eri aikoihin- jopa aamulla. Varaathan paikkasi etukäteen, koska mattoja saleihin mahtuu rajoitetusti.
 
Tunnit pidetään Tanssistudio Flaman tiloissa. Linnankatu 84, Turun Linnan kupeessa.
Meiltä löytyy myös mattoja ja filttejä, joten pue päällesi vain mukava asu, nappaa vesipullo matkaan ja heittäydy kanssamme joogan maailmaan. Namaste.
 
 

Tervetuloa!

 

 

 
 
 
Tarjous voimassa 17.-23.9.2018. Maksu ennen tai jälkeen tunnin. Temppelin Emännän avajaisviikkona käy vain käteinen, jatkossa kortit, sekä virkistyssetelitkin.
 
 
 

Temppelin Emäntä