0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

UUTTA! Jooga&Äänimaljarentoutus – video.

temppelin emäntä joogaa internetissä

Olen jo pitkään ajatellut, että jossain vaiheessa teen Jooga&Äänimaljarentoutus- tunneistani etänä katsottavia videoita. Monet, jotka eivät liiku Turun seudulla, tai jopa asuvat ulkomailla, ovat kaivanneet tunneilleni. Enkä ole oikein ehtinyt kuin muutaman keikan kauemmas ohjaamaan.

Nyt kun korona pakottaa meidät eristäytymään koteihimme, alkoi sadella lisää kyselyjä etäohjauksista. Joten, tässä se nyt tuli, huutava tarve tehdä viikoittain vaihtuva Jooga&Äänimaljarentoutus- video. Tuumasta siis toimeen!

Videona ohjaus, johon voit lähteä mukaan vaikka omassa olkkarissasi.

Jooga&Äänimaljarentoutus on videoitu kauniissa Villa Järvelän salissa, jossa pidän normaalisti myös viikkotuntini. Video on siis täysin samanlainen kuin tuntinikin yleensä ovat.

Maksua vastaan saat siis linkin videoon, jonka mukana voit tehdä tunnin joogaharjoituksen Joogaohjaaja Anette Huilan kanssa.

Tarvitset vain oman joogamaton, ja sen parhaan Gurus- Joogamaton löydät Temppelin Emäntä- puodista.

Viikoittain vaihtuvalla Joogatunnilla opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti.

Alku- ja loppurentoutuksessa soitetaan maagisia Äänimaljoja.

Joogatunti videona

7,50 €

osta omasi TÄSTÄ.

tai voit lähettää Anettelle kuvan 10-kortistasi,

josta rastitat puoli ruutua.

[email protected]

0503881701

Maksun jälkeen saat linkin sähköpostiisi, josta pääset katsomaan videon. Video on katsottavissa sunnuntai-iltaan asti, maanantaisin julkaisen uuden videon. Muistathan, että video on tarkoitettu vain sinulle, ei jaettavaksi. Väärinkäytöksistä voimme evätä mahdollisuuden hankkia videoita jatkossa.

Villa Järvelässä Jooga & Äänimaljarentoutus 15€/kerta, 10-kortti 130€. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum (ei kortti), Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä, tai ota yhteyttä, jos haluat maksaa etänä mobiilisovelluksella.

Tervetuloa mukaan!

Lue myös:

Hathajooga

Äänimaljarentoutus

Retriitit

Varaa paikka tunneille

Oma Joogamatto

Temppelin Emäntä