0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Upea Utö – Hyvinvointiretriitti Ulkosaaristossa.

Tunne ulkosaariston raikas tuuli ihollasi, hengitä puhdasta ilmaa ja pysähdy rauhaan, tällä kaukaisella saarella – Utö.

Mahtava viikonloppuretriitti ulkosaaristossamme. Matka alkaa autoillen tai bussilla läpi Paraisten kaupungin, autolautalla ylitys Nauvoon ja saaren läpi Pärnäsin satamaan. Auto parkkiin ja matkatavarat mukaan. Edessä tuntien tunnelmallinen yhteysalusmatka halki kauniin saaristomme. Pysäkkeinä Berghamn, Nötö, Aspö, Jurmo ja viimeisenä Utö.


Utö on Suomen eteläisin asuttu saari ja se kuuluu Paraisten kaupunkiin, entisen Korppoon kunnan alueella. Utö sijaitsee Saaristomeren eteläosassa, noin 90 kilometriä Hangosta länteen, noin 88 kilometriä Turusta lounaaseen ja noin 88 kilometriä Maarianhaminasta itäkaakkoon. Utö tunnetaan suuresta Utön majakasta, haaksirikoista, linnustostaan ja merisäätiedotuksista. Utön pinta-ala on 81 hehtaaria. Museovirasto on määritellyt Utön linnakkeen, majakka- ja luotsiyhdyskunnan valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi.

Utön saari sijaitsee hyvällä paikalla Saaristomeren laidalla suhteessa lintujen muuttoreitteihin. Maaliskuussa alkaa kevätmuutto säästä riippumatta ja Utön vesillä voi nähdä suuria haahkaparvia. Maaliskuussa alkaa kevätmuutto säästä riippumatta ja Utön vesillä voi nähdä suuria haahkaparvia. Huhtikuussa saapuvat joukoittain muun muassa tiltaltitpunarinnatlehtokurpat ja mustapääkertut. Huhti-toukokuun taitteessa pajulinnut saapuvat saareen ja hieman myöhemmin siepot sekä kertut ja myöhemmin toukokuussa satakielet ja sinirinnatKahlaajalintujen syysmuutto on meneillään jo heinäkuun alussa jolloin saaren itäniityllä voi nähdä useita pohjoisesta lentäneitä lintuja. Syksyllä saaren ylittävät peipot ja talitiaiset jolloin päiväsummat voivat nousta tuhansiin yksilöihin. Saaren harvassa puustossa voi nähdä yhdessä männyssä useita sarvipöllöjä. Utö on tunnettu harvinaisuuksistaan joista jokavuotisia pikkuharvinaisuuksia ovat muun muassa keväiset sepelsiepot ja mustaleppälinnut ja syksyiset hippiäis– ja taigauunilinnutMerisirrejä näkee saaren ja lähiluotojen rannoilla talvisin.

Upea Utö – Hyvinvoinnin viikonloppuretriitit

365

 

2022

28.-30.10

11.-13.11.

2023

31.3-2.4.

10.-12.11.

 

OHJELMA:

PERJANTAI

 • m/s Baldur lähtee Nauvon Pärnäsin satamasta klo.18.15. Laivalla mahdollisuus ostaa ruokaa ja juomaa.
 • Utössä n. klo.23, majoittaudumme Havshotelliin ja siirrymme yöpuulle.

LAUANTAI

 • Aamiainen
 • Jooga & Äänimaljarentoutus
 • Retkeilyä saarella
 • Lounas
 • Äänimaljarentoutus, pienet päiväunet
 • Retkeilyä saarella ja opastettu majakkakierros halukkaille 10€/hlö
 • Jooga & Äänimaljarentoutus
 • Päivällinen
 • Sauna ja Phytomer-kosmetiikkaa
 • Matka höyhensaarille

SUNNUNTAI

 • Aamiainen
 • Jooga & Äänimaljarentoutus
 • Vapaata ohjelmaa
 • m/s Baldur lähtee klo. 12.30. Laivalla mahdollisuus ostaa ruokaa ja juomaa.
 • Nauvo n. klo. 17.30

Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelmien muutokselle. Ulkosaariston sääolot vaikuttavat kuljetusten ja ohjelman aikatauluihin. Lähde matkaan joustavin mielin.

Perjantaina saavumme Nauvon  omin kyydein. Yhteysalukselle on myös bussiyhteys Turusta.

Majoituksen ja ruokailut hoitaa Utö Havshotel. Mukaan tarvitset, joogamaton, filtin, vesipullon, mukavan säänmukaisen vaatetuksen sisälle ja ulkoiluun, sekä saunakamppeet. Voit ottaa myös omia herkkuja ja juomia mukaan.

Ohjelman, Joogan ja Äänimaljarentoutuksen tarjoaa, Anette Huila – Temppelin Emäntä. Jooga on lempeää Hathajoogaa, aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Voit lukea Joogasta tästä ja Äänimaljarentoutuksesta tästä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisäkysymykset, sekä mahdolliset ruokarajoitukset voit lähettää sähköpostilla [email protected].
Tapahtuma laskutetaan kahdessa erässä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
Temppelin Emäntä ja Utö Havshotel eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan.

VAKUUTUS:
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Temppelin Emännän tai Utö Havshotelin puolesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma-tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. Ammattitaitoinen ohjaaja huolehtii sinusta, mutta osallistut harjoituksiin omalla vastuullasi.

Irrottaudu mantereesta ja arjesta.

Antaudu ulkosaariston syleilyyn, anna aikaa ja huomiota itsellesi.

Temppelin Emäntä