Jooga&Äänimaljarentoutus

MA 18-19

TI 17-18

KE 18-19

Äänimaljarentoutus

TI 18.30-19.20

 

SYYSKAUSI 15.8.- 7.12.2022

SYYSKAUSI 9.1- 14.6.2023

 

Jooga&Äänimaljarentoutus Villa Järvelässä, Littoistenjärven rannalla. Järveläntie 133, Turku. Sään salliessa Joogaamme ulkona, puutarhan nurmella. Järvelässä myös lämpimät saunat, paljut, SUP-laudat, sekä virkistävä järvi, jonne voit pulahtaa ympäri vuoden.

Jooga – Joogatunnilla opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan kehoa, lempeän Hathajoogan keinoin. Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Alku- ja loppurentoutuksessa soitetaan maagisia Äänimaljoja.

Äänimaljarentoutus – Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Kaikki maljat soivat omaa tarinaansa, huumaavia sointuja. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. Ääniaaltojen värähtelyt resonoivat kehossamme. Lepäät pehmeällä alustallasi, suljet silmäsi ja nautit, rentoudut täysin.

15 €/kerta

10-kortti 130

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum, Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä. Saunamaksu erikseen 7€. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Salissa Gurus-joogamattoja ja filttejä lainattavaksi. Varaathan paikkasi ajoissa ja muistathan myös perua 2 tuntia aiemmin varauksen, jos tulee esteitä. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme 50% sen arvosta.

 Siirry varaukseen tästä.

 

Voit osallistua tunneille myös etänä!

Voit ostaa videona Jooga&Äänimaljarentoutustunnin, johon voit lähteä mukaan vaikka omassa olkkarissasi. Maksua vastaan saat linkin videoon, ja pääset näin mukaan tunnilleni. Video käytössäsi maanantaista sunnuntaihin, niin monta kertaa kuin haluat.

Joogatunti videona TEMPPELIN EMÄNTÄ – Puodista

7,50

 Siirry Puotiin tästä.

 

HYVINVOINTIRETRIITIT löydät tästä.

 Siirry varaukseen tästä.

 

Tervetuloa!

 

 

Voit kysellä peruutuspaikkoja tai asettua varausjonoon lähettämällä viestiä [email protected]

P.S. Liikun myös tilauksesta, jos kiva porukka ja paikka löytyy, otahan yhteyttä! [email protected]