0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Hyvinvointivalmentaja

Valmistuin Kosmetologiksi vuonna 1993, tein muutaman vuoden hoitolatyötä, kunnes kosmetiikan myynti veti puoleensa. Olen kiertänyt alan tapahtumia ja messuja kotimaassa, sekä ulkomailla, ollut myyjänä ja myös järjestäjänä monessa mukana. Olen johtanut ja konseptoinut tavaratalon kosmetiikkaosastoa, sekä myymälä- ja hoitolaketjua. Olen ollut valitsemassa valikoimaa kaupan ja hoitoloiden valikoimiin, sekä maahantuontiin. Olen tehnyt itse hoitoja, sekä kouluttanut kosmetologeja ja myyjiä. Kuluttajille on järjestetty kauneusesittelyjä, -hetkiä, -saunailtoja, -tarjouksia ja vaikka mitä.

Perheenäitinä pyöritin uraa ja itseäni aikamoisessa sirkuksessa.

Kunnes sairastuin ja oli pakko pysähtyä. Toipuminen ja itseni löytäminen uudelleen on ollut mahtavaa.  Omalle keholle sopivan ruokavalion löytäminen on ollut pitkä tie, mutta sen löydyttyä on ollut hyvä ja helppo olla. Mielekäs liikunta tukee hyvinvointiani. Tällä hetkellä se koostuu joogasta, tanssista, koiralenkeistä ja voimaharjoittelusta – fiiliksen mukaan.

Päätin ottaa suuren askeleen ja suunnata urani uudelleen. Kosmetiikan, sekä esimies- ja johtamistyön konkarina, olen myös Joogaohjaaja, Personal Trainer ja Äänimaljarentouttaja. Kirjoitan myös blogia, josta löydät vinkkejä hyvälle elämälle. VerkkoPuodissa kivoja juttuja hyvinvointiin, luontoa kunnioittaen.

Haluan auttaa nyt muita voimaan paremmin. Löytämään sen oman tien hyvinvointiin – elämänkokemuksella ja ammattitaidolla.

Yrityksetkin ovat onneksi nyt ymmärtäneet henkilökunnan hyvinvoinnin olevan ykkösasia. Virkistyspäivänä voi olla muutakin ohjelmaa kuin tunnuslukuja, ruokaa ja juomaa. Tulen mieluusti tuomaan virkistyspäivään hyvinvoinnin ilosanomaa. Jooga, Äänimaljarentoutus, ulkoilu luonnossa tai luento – kaikki hoituu. Ota yhteyttä!

Kunnioita kehoasi, se on Temppelisi.

Temppelin Emäntä