0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Personal trainer

Olen FAF – (Fitness Academy of Finland) lisensoitu, sekä APT – / EPRES –  (Suomi ja Eurooppa) auktorisoitu Personal Trainer. Olen myös Joogaohjaaja, Äänimaljarentouttaja, sekä Kosmetologi.

Teen Sinulle tarpeidesi mukaisen ruokavalion, sekä ohjeet mieleiseen liikuntaan. Voit syödä tavallista kotiruokaa ja liikkua vaikkapa luonnossa. Oman vatsasairauden kautta minulla on valmiudet vaativammankin vatsan ruokavalion ohjaukseen, sekä monipuolisena liikunnan harrastajana, löydämme varmasti juuri sinulle sopivaa liikuntaa. Tällä hetkellä itse joogaan, tanssin, lenkkeilen koiran kanssa ja treenaan kotikuntosalilla – fiiliksen mukaan.

Valmennukset hoituvat tapaamisilla, yhdessä treenaamalla tai etänäkin. Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään sinulle hyvinvoiva loppuelämä!

Pidän Jooga&Äänimaljarentoutustunteja Littoistenjärven rannalla, Villa Järvelän kauniissa, vanhassa salissa.

Jooga & Äänimaljarentoutus

15€/kerta

10-kortti 130€

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum (ei kortti), Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä. Salissa upeita Gurus-Joogamattoja ja filttejä lainattavaksi. Varaathan paikkasi tunneille etukäteen. Järveläntie 133, Turku.

Tervetuloa!

Liikun myös tilauksesta, jos kiva porukka ja paikka löytyy.

Lue lisää PT – palvelustani tästä.

Andrei – Personal Training

” Noin kymmenen vuotta sitten aloin harrastamaan pyöräilyä. Tavoitteeni oli pyöräillä Ruotsissa käytävä Vätternrundan, joka on n. 300 km. Poljin reitin kaksi kertaa läpi, huonolla menestyksellä. Kolmannella kerralla n. 200 kilometrin kohdalla tuli “seinä vastaan” ja pyöräily loppui siihen. Pyöräilyn yhteydessä minulle ilmeni tasapaino-ongelmia ja pyöräily jäi sikseen.

Vuonna 2016 syksyllä alkoi herätä uudelleen ajatus maantiepyöräilystä. Syksyn aikana otin yhteyttä Anetteen ja aloimme yhdessä suunnittelemaan projektia VÄTTERNRUNDAN 2017. Alkusyksystä ostin itselleni cyclocrossin ja siitä alkoi jälleen intohimoinen harrastukseni maantiepyöräilyyn. Anette opasti minua ruokavaliossa, joka on toiminut hyvin. Työskentelen kolmivuorotyössä ja säännöllinen ruokavalion noudattaminen on kyllä ollut osittain haastavaa. Anette teki minulle kuntosaliohjelman, jota olen noudattanut. Kuntosaliohjelma on tehty kehittämään kestävyyttä maantiepyöräilyyn.

2017 kevään aikana olemme Anetten kanssa tavanneet muutamaan otteeseen ja suunnitelleet ruokavaliota ja pyöräilyohjelmaa, joka on toiminut erittäin hyvin. Minulla ei ole koskaan toiminut laihdutusohjelmat. Anetten laatima ohje ruokavalion noudattamisesta 4 tunnin välein sopii minulle mainiosti.

Vätternrundan 2017 ajoin läpi ja vielä uudella ennätysajalla, alle 15 tuntia! Maaliin tultuani päätin pyöräillä ensi vuonna alle 12 tuntia ja tämä tulee olemaan mahdollista Anetten avustuksella.

Kesän 2017 aikana pyöräilin myös Eteläkärkiajon ja Turku Touringin.

Kiitos Anette! Ilman sinua tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista. “

Tiina – Personal Training

“Ruokavalio on monipuolinen ja helppo noudattaa. Se ei vaadi ”kikkailuja”, lisäravinteita tai muita sellaisia hankintoja. Plussaa on myös se, että koko perhe voi syödä samaa ruokaa. Ruokavalion jatkaminen yksin tästä eteenpäin onnistuu varmasti sen yksinkertaisuuden vuoksi.

Salitreenien helppoutta lisäsi se, että Anette näytti ja opasti kuntosalilaitteiden käytön. Anetten ohjeet olivat erittäin selkeät. Liikunnan kertojen suhteen oli vapauttavaa huomata, että vähempi on enempi ja laadukas, oikein tehty harjoittelu johtaa tuloksiin.

Anette on kannustava ja piti minuun viikottain yhteyttä. Mikä sai minut tuntemaan, että hän todella välittää ja tsemppasi ja tsemppaa minua kohti terveellisempiä elämäntapoja. Hän osasi olla tiukka minulle ruokavalion suhteen (pisteet tästä!!!), neuvoi minua useissa ruokavaliota koskevissa kysymyksissäni ja rauhoitteli painon suhteen, joka ei laskenut ihan niin nopeasti kuin olin ajatellut. Uskon ja elän niin, että pudotetut kilot pysyvät poissa ja paluuta entiseen karkkien mässäilyyn ei ole.

Anette oli aina iloinen ja positiivinen! Anettea oli ilo tavata PT kerroilla ja olisikin ollut kivaa jos niitä olisi ollut enemmän! Juttua riitti niin urheilusta kuin ruokavaliosta jne. eli sielunhoitokin tuli samalla hoidettua.

Matkan varrella oli helpottavaa huomata, että pieni repsahdus ei kaada koko venettä ja mikä parasta se on Anettestakin osa elämää.

Ennen kaikkea on kuunneltava omaa temppeliä ja periksi ei anneta. ♥ “

Temppelin Emäntä