0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Kosmetologi

Olen Cidesco/SKY Kosmetologi. Valmistuin Kosmetologiksi vuonna 1993, tein muutaman vuoden hoitolatyötä, kunnes kosmetiikan myynti veti puoleensa. 

Olen kiertänyt alan tapahtumia ja messuja kotimaassa, sekä ulkomailla, ollut myyjänä ja myös järjestäjänä monessa mukana. Olen johtanut  ja konseptoinut tavaratalon kosmetiikkaosastoa, sekä myymälä- ja hoitolaketjua. Olen ollut valitsemassa valikoimaa kaupan ja hoitoloiden valikoimiin, sekä maahantuontiin. Olen tehnyt itse hoitoja, sekä kouluttanut kosmetologeja ja myyjiä. Kuluttajille on järjestetty kauneusesittelyjä, -hetkiä, -saunailtoja, -tarjouksia ja vaikka mitä. Kosmetiikan maailma on minulle tuttua kaikilta osa-alueilta.

Nykyään pidän luonnollisuudesta ja luonnonmukaisuudesta. Sopivien aineiden löytyessä hellin ihoa kunnioituksella. Kosmetologina teen lähinnä konsultointia, hoitosuosituksia, sekä blogiyhteistyötä.

Kun kaipaat apua oikeiden ihonhoitotuotteiden valinnassa, laita viestiä, sovitaan aika ja valitaan yhdessä ne parhaat tuotteet, juuri Sinun ihosi tarpeisiin.

Cidesco-/SKY- Kosmetologina, yli 20 vuoden kokemuksella, olen apunasi.

[email protected]

Phytomer – merestä iholle.

Phytomer on tuonut meren hyötyjä ihonhoitoon lähes 50 vuoden ajan. Meri on rikkain ja monimuotoisin elementti. Meri ja merivesi toimivat täydellisesti yhdessä solujemme kanssa; ne sisältävät runsaasti ihon kauneudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä hivenaineita, sekä mineraaleja.

Phytomer – Merellisen bioteknologian pioneeri.

Phytomer Laboratoriot ovat ihonhoitotutkimuksen kärjessä merellisen bioteknologian alueella. Menetelmä koostuu merellisten mikro-organismien viljelystä laboratoriossa uusien, täysin luonnollisten aktiivisten ainesosien tuottamiseksi. Phytomer valvoo kaikkien valmistuksen vaiheiden ekologista vastuullisuutta ja on sitoutunut merten suojeluun, koska se on koko intohimoisen työn sydän.

Siksi valintani on Phytomer, kaikista maailman merkeistä.

Temppelin Emäntä