0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Kosmetologi

Olen Cidesco/SKY Kosmetologi. Valmistuin Kosmetologiksi vuonna 1993, tein muutaman vuoden hoitolatyötä, kunnes kosmetiikan myynti veti puoleensa. 

Olen kiertänyt alan tapahtumia ja messuja kotimaassa, sekä ulkomailla, ollut myyjänä ja myös järjestäjänä monessa mukana. Olen johtanut  ja konseptoinut tavaratalon kosmetiikkaosastoa, sekä myymälä- ja hoitolaketjua. Olen ollut valitsemassa valikoimaa kaupan ja hoitoloiden valikoimiin, sekä maahantuontiin. Olen tehnyt itse hoitoja, sekä kouluttanut kosmetologeja ja myyjiä. Kuluttajille on järjestetty kauneusesittelyjä, -hetkiä, -saunailtoja, -tarjouksia ja vaikka mitä. Myyty, myyty ja myyty. Kosmetiikan maailma on minulle tuttua kaikilta osa-alueilta.

Nykyään pidän luonnollisuudesta ja luonnonmukaisuudesta. Sopivien aineiden löytyessä hellin ihoa kunnioituksella. Kosmetologina teen lähinnä konsultointia, hoitosuosituksia, sekä blogiyhteistyötä.

Luot ihosi vain kerran.

Kysy lisää:
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!