Palautteita

 

 
 

 

Andrei – Personal Training

” Noin kymmenen vuotta sitten aloin harrastamaan pyöräilyä. Tavoitteeni oli pyöräillä Ruotsissa käytävä Vätternrundan, joka on n. 300 km. Poljin reitin kaksi kertaa läpi, huonolla menestyksellä. Kolmannella kerralla n. 200 kilometrin kohdalla tuli “seinä vastaan” ja pyöräily loppui siihen. Pyöräilyn yhteydessä minulle ilmeni tasapaino-ongelmia ja pyöräily jäi sikseen.
Vuonna 2016 syksyllä alkoi herätä uudelleen ajatus maantiepyöräilystä. Syksyn aikana otin yhteyttä Anetteen ja aloimme yhdessä suunnittelemaan projektia VÄTTERNRUNDAN 2017. Alkusyksystä ostin itselleni cyclocrossin ja siitä alkoi jälleen intohimoinen harrastukseni maantiepyöräilyyn. Anette opasti minua ruokavaliossa, joka on toiminut hyvin. Työskentelen kolmivuorotyössä ja säännöllinen ruokavalion noudattaminen on kyllä ollut osittain haastavaa. Anette teki minulle kuntosaliohjelman, jota olen noudattanut. Kuntosaliohjelma on tehty kehittämään kestävyyttä maantiepyöräilyyn.
2017 kevään aikana olemme Anetten kanssa tavanneet muutamaan otteeseen ja suunnitelleet ruokavaliota ja pyöräilyohjelmaa, joka on toiminut erittäin hyvin. Minulla ei ole koskaan toiminut laihdutusohjelmat. Anetten laatima ohje ruokavalion noudattamisesta 4 tunnin välein sopii minulle mainiosti.
Vätternrundan 2017 ajoin läpi ja vielä uudella ennätysajalla, alle 15 tuntia! Maaliin tultuani päätin pyöräillä ensi vuonna alle 12 tuntia ja tämä tulee olemaan mahdollista Anetten avustuksella.
Kesän 2017 aikana pyöräilin myös Eteläkärkiajon ja Turku Touringin.
Kiitos Anette! Ilman sinua tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista. “
 

 
Tiina – Personal Training
“Ruokavalio on monipuolinen ja helppo noudattaa. Se ei vaadi ”kikkailuja”, lisäravinteita tai muita sellaisia hankintoja. Plussaa on myös se, että koko perhe voi syödä samaa ruokaa. Ruokavalion jatkaminen yksin tästä eteenpäin onnistuu varmasti sen yksinkertaisuuden vuoksi.
Salitreenien helppoutta lisäsi se, että Anette näytti ja opasti kuntosalilaitteiden käytön. Anetten ohjeet olivat erittäin selkeät. Liikunnan kertojen suhteen oli vapauttavaa huomata, että vähempi on enempi ja laadukas, oikein tehty harjoittelu johtaa tuloksiin.
Anette on kannustava ja piti minuun viikottain yhteyttä. Mikä sai minut tuntemaan, että hän todella välittää ja tsemppasi ja tsemppaa minua kohti terveellisempiä elämäntapoja. Hän osasi olla tiukka minulle ruokavalion suhteen (pisteet tästä!!!), neuvoi minua useissa ruokavaliota koskevissa kysymyksissäni ja rauhoitteli painon suhteen, joka ei laskenut ihan niin nopeasti kuin olin ajatellut. Uskon ja elän niin, että pudotetut kilot pysyvät poissa ja paluuta entiseen karkkien mässäilyyn ei ole.
Anette oli aina iloinen ja positiivinen! Anettea oli ilo tavata PT kerroilla ja olisikin ollut kivaa jos niitä olisi ollut enemmän! Juttua riitti niin urheilusta kuin ruokavaliosta jne. eli sielunhoitokin tuli samalla hoidettua.
Matkan varrella oli helpottavaa huomata, että pieni repsahdus ei kaada koko venettä ja mikä parasta se on Anettestakin osa elämää.
Ennen kaikkea on kuunneltava omaa temppeliä ja periksi ei anneta. ♥ “
 

 
Miia – Jooga

” Anetten lempeä ääni rentoutti jo ensimmäisillä minuuteilla.

Sain kokea joogan alkeita tunnin ajan, ammattitaitoiselta joogaohjaajaltamme.

Innolla odotan ensikertaa! ♥ “

 

 
Juha K. – Blogi
” Hienoa! Voin näin ikämiehenä, ja entisenä extremeä harrastaneena, sanoa jotta jooga on mahtava, ja luonnonnollinen kehon ja mielen eheyttäjä. Suosittelen myös muille äijille, ps: ilman joogaa ja lääkekannabista, en olisi koskaan selvinnyt tapaturmaisesta onnettomuudesta, jossa olin lähellä neliraajahalvausta. Selvisin, lievää aivovammaa lukuunottamatta, vaikka siitäkin jäi vain hyvä vaikutus.. Vihdoinkin tunnen olevani henkisesti hyvinvoiva, ja eheytynyt, koko elämän jatkuneesta levottomuudesta. Rakastan itseäni vihdoinkin, eikä minun tarvitse enää esittää kenellekkään, Rakastakaa tekin. Kiitos kun teitte tämän kirjoituksenne. Hyvää ja iloista mieltä kevääseen! “

” Toivotaan jotta joku saa tästä joogapostauksesta edes vähän uskoa, ja alkaisi testaamaan lajia. Hienoa jotta olet ihmiskuntaa tukemassa! ”

 

 
Karoliina K. – Äänimaljarentoutus
”Haen hetken rennointa mahdollista asentoa vatsallaan ja jään sitten uteliaana odottamaan mitä tuleman pitää… Maljojen kaunis sointi ja kumahtelu vie ajatukset jonnekin idän kaukomaille. värinä siinä kohdassa kroppaa, missä malja on, tuntuu ensin jännältä, mutta siihen tottuu nopeasti, enkä kohta enää edes huomaa, missä kohtaa malja on. Rentoudun täysin, ehkä nukahdankin hetkeksi. Olo on hoidon jälkeen väsynyt, mutta kuin hyvän levon jälkeen. Mieli on tyyni, vaikka kova stressi onkin painanut jo jonkun aikaa päälle. Ihana olo, ihana erilainen hoito, haluan ehdottomasti pian päästä Anetten hoidettavaksi uudelleen!”
 

 
Krista K. – Jooga
“Ensimmäinen Joogatuntini hälvensi kaikki ennakko-odotukset akrobaattisista liikkeistä ja epämukavista asennoista. Tehdyt liikkeet olivat rauhallisia, asennot yksinkertaisia ja kivuttomia. Niihin oli helppo heittäytyä mukaan. Alun ja lopun rentoutusosiot saivat ajatukset rauhoittumaan ja mielen lepäämään.
Ainoa asia, joka hämmensi, sekin pelkästään positiivisesti, oli se tunne kuin tunnin jälkeen olisi kävellyt salista ulos sentin pidempänä ja ryhdikkäämpänä.

Jäin miettimään miten pienillä asioilla oli niin suuri vaikutus. Mieli ja keho jäi odottamaan uutta joogatuntia.”

 

 

Tästä voit lukea, kun Turun Sanomien toimittaja vieraili tunnillani.