0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Jooga

Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja, heleää Koshi-kelloa, Sadeputkea, sekä tummarytmistä Lapinrumpua. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin, muita välineitä emme käytä.

Tunnin aikana keskityt vain itseesi, unohdat kaiken muun.

Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Tärkein ei ole se miltä näyttää, vaan se miltä tuntuu. Keskittyminen kehontuntemukseen on opeteltava. Olet yksin itsesi kanssa. 

Jooga kuuluu kaikille, kokoon, ikään tai notkeuteen katsomatta. 

Pidän viikkotunteja Littoistenjärven rannalla, Villa Järvelän kauniissa, vanhassa salissa.

Jooga & Äänimaljarentoutus

15€/kerta

10-kortti 130€

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum (ei kortti), Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä. Salissa upeita Gurus-Joogamattoja ja filttejä lainattavaksi. Varaathan paikkasi tunneille etukäteen. Järveläntie 133, Turku.

Tervetuloa!

Liikun myös tilauksesta, jos kiva porukka ja paikka löytyy.

”Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto.

Rauhallinen ja lempeä Hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista, ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha.

Hathajoogan pyrkimyksenä on tasapainottaa keho ja mieli, sekä ylläpitää elinvoimaa ja terveyttä. Harjoitusten myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu.

Harjoitukset venyttävät ja notkeuttavat lihaksia ja nivelsiteitä, pitävät selän ja nivelet joustavina, edistävät verenkiertoa ja ruuansulatusta, sekä auttavat oikean hengitystekniikan löytymisessä.”

~ Yoga Chitta Vritti Nirodha ~

Krista K. – Jooga

“Ensimmäinen Joogatuntini hälvensi kaikki ennakko-odotukset akrobaattisista liikkeistä ja epämukavista asennoista. Tehdyt liikkeet olivat rauhallisia, asennot yksinkertaisia ja kivuttomia. Niihin oli helppo heittäytyä mukaan. Alun ja lopun rentoutusosiot saivat ajatukset rauhoittumaan ja mielen lepäämään.

Ainoa asia, joka hämmensi, sekin pelkästään positiivisesti, oli se tunne kuin tunnin jälkeen olisi kävellyt salista ulos sentin pidempänä ja ryhdikkäämpänä.

Jäin miettimään miten pienillä asioilla oli niin suuri vaikutus. Mieli ja keho jäi odottamaan uutta joogatuntia.”

Miia – Jooga

” Anetten lempeä ääni rentoutti jo ensimmäisillä minuuteilla.

Sain kokea joogan alkeita tunnin ajan, ammattitaitoiselta joogaohjaajaltamme.

Innolla odotan ensikertaa! ♥ “

Juha K. – Blogi

” Hienoa! Voin näin ikämiehenä, ja entisenä extremeä harrastaneena, sanoa jotta jooga on mahtava, ja luonnonnollinen kehon ja mielen eheyttäjä. Suosittelen myös muille äijille, ps: ilman joogaa ja lääkekannabista, en olisi koskaan selvinnyt tapaturmaisesta onnettomuudesta, jossa olin lähellä neliraajahalvausta. Selvisin, lievää aivovammaa lukuunottamatta, vaikka siitäkin jäi vain hyvä vaikutus.. Vihdoinkin tunnen olevani henkisesti hyvinvoiva, ja eheytynyt, koko elämän jatkuneesta levottomuudesta. Rakastan itseäni vihdoinkin, eikä minun tarvitse enää esittää kenellekkään, Rakastakaa tekin. Kiitos kun teitte tämän kirjoituksenne. Hyvää ja iloista mieltä kevääseen! “

” Toivotaan jotta joku saa tästä joogapostauksesta edes vähän uskoa, ja alkaisi testaamaan lajia. Hienoa jotta olet ihmiskuntaa tukemassa! ”

Voit lukea lisää palautteita täältä. ♥

Temppelin Emäntä