0

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Seikkailemme luonnossa, nautimme rauhasta,

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Jooga & Äänimaljarentoutus – video.

Jooga & Äänimaljarentoutus on videoitu kauniissa Villa Järvelän salissa, jossa pidän normaalisti myös viikkotuntini. Video on siis täysin samanlainen kuin tuntinikin yleensä ovat.

Maksua vastaan saat linkin videoon, jonka mukana voit tehdä tunnin jooga- tai äänimaljarentoutusharjoituksen. Video on käytössäsi maanantaista sunnuntaihin.

Viikoittain vaihtuvalla Joogatunnilla opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Alku- ja loppurentoutuksessa soitetaan maagisia Äänimaljoja.

Äänimaljarentoutuksen aikana pääset vaipumaan ihanaan rentoutukseen, joka vastaa tuntien syvää unta. Lepää mukavasti peiteltynä. Äänimaljarentoutuksen alussa ohjaan sanallisesti rentoutumaan, lopussa hetken täysi hiljaisuus. Tinghsa- kellojen soinnilla kutsun sinut takaisin tähän maailmaan. Kesto n. 40 minuuttia. Samalla saat myös linkin Äänimaljarentoutukseen, joka päättyy hiljaisuuteen, heräät kun sinulle sopii.

Päästä irti, anna kehosi ja mielesi matkata.

Joogatunti tai Äänimaljarentoutus videona

7,50 €

tai voit lähettää kuvan 10-kortistasi, josta rastitat puoli ruutua.

[email protected]

0503881701

Maksun jälkeen saat linkin sähköpostiisi, josta pääset katsomaan videon. Video on katsottavissa sunnuntai-iltaan asti, maanantaisin julkaisen uuden videon. Muistathan, että video on tarkoitettu vain sinulle, ei jaettavaksi. Väärinkäytöksistä voimme evätä mahdollisuuden hankkia videoita jatkossa.

Villa Järvelässä (Littoistenjärven rannalla, Järveläntie 133, Turku) Jooga & Äänimaljarentoutus 15€/kerta, 10-kortti 130€. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum (ei kortti), Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä. Varaathan paikkasi tunneille etukäteen.

Tervetuloa mukaan!

Temppelin Emäntä