1

Retriitit

˜ RETRIITTI (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’) Retriitin aikana opettelemme hengittelyä, kehon kuuntelua ja pysähtymistä – unohtamatta ihanaa, lempeää Hathajoogaa ja Äänimaljarentoutusta. Ulkoilemme kauniissa luonnossa, nautimme

Lue lisää »

Jooga

∼ Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Rentoutuksessa käytän hyväksi maagisia Äänimaljoja. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin,

Lue lisää »

Äänimaljarentoutus

∼ Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat.

Lue lisää »

Rakkaat pellavamekot

 

Rakastan luonnonmateriaaleja ja ylipäätään luonnonmukaisuutta ja luonnollisuutta. Siksi pellava on yksi lempi materiaaleistani.

Mikään ei ole ihanampaa kuin vilpoinen ja muotoontuva pellavamekko. Ei kiristä, eikä purista.

Kesän lempivaate on siis valkoinen pellavamekko – ja niitä onkin monia. Mekkoja on hankittu sieltä ja täältä, aina kun kohdalle on osunut. Ihmetyksekseni, näitä myydään aika harvoissa paikoissa ja mä käytän joka mekon kuitenkin ihan loppuun asti. Parhaat ostokset on löytyneet nettikaupoista.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
 
 

Mekkoon yhdistyy huivit, hatut, korut, vyöt ja neuleet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Mukavuuden kruunaa paljaat varpaat, tossut tai sandaalit.

 
 
 

 
 

 Mekosta on moneksi – lököilyyn ja juhlaan.

 
 

 

 

 

 
 

Kesää venytetään.

 
 

Ilmojen viiletessä, mekko taipuu tunikaksi farkkujen päälle, tai jalkaan sujautetaan pitkät villasukat. Mutta, loppujen lopuksi rakkaat mekkoni laskostetaan odottamaan seuraavaa kesää.

 

 
 

Ihanaa kesää!

 
 

 
 

 
 
 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!